A legjobb téli programok

Hirdetés
Hirdetés

2018.12.02.

Hatékonyság

3 téli program, amit nem hagyhatsz ki


Bemutatjuk a legjobb téli programokat

A téli egy igazán különleges évszak, ennek ellenére hajlamosak vagyunk lemondani a különleges programokról, és nem használjuk ki a tél adta lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk a legjobb téli programokat Budapesten! 


Korcsolyázás a Műjégpályán 

Az egyik legnépszerűbb téli program a korcsolyázás. A legjobb korcsolyapálya Budapesten a Városligeti Műjégpálya, ami már 1870 óta várja a korcsolyázni vágyó tömegeket. A Műjégpálya szomszédságában található Hütte lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit megpihenj a korcsolyázás közben, és elfogyassz egy finom forró italt. 

 

Utazás a Fényvillamossal 

Ahogyan elérkezik a téli időszak, megjelennek a fővárosban a fényvillamosok. Ezekkel a tömegközlekedési eszközökkel egy igazi élmény az utazás, így nem hagyhatod ki ezt a programot a téli szezonban! 

 

Fedezd fel újra Budapestet 

Budapest az egyik legszebb város Európában, ami minden évszakban másik arcát mutatja, így érdemes a téli szezonban is meglátogatnod a nevezetességeit. 

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Néhány hasznos tanács, hogy leszámolhass a fast fashionnal!

Tovább


A divatipar mára már a második legszennyezőbb tényezője lett a világunknak, így itt az idő, hogy mindenki tegyen egy kicsit a környezetéért azzal, hogy lemond a fast fashion boltokról. A fast fashion boltok a folyamatos, meggondolatlan...