A legjobb téli programok

Hirdetés
Hirdetés

2018.12.02.

Hatékonyság

3 téli program, amit nem hagyhatsz ki


Bemutatjuk a legjobb téli programokat

A téli egy igazán különleges évszak, ennek ellenére hajlamosak vagyunk lemondani a különleges programokról, és nem használjuk ki a tél adta lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk a legjobb téli programokat Budapesten! 


Korcsolyázás a Műjégpályán 

Az egyik legnépszerűbb téli program a korcsolyázás. A legjobb korcsolyapálya Budapesten a Városligeti Műjégpálya, ami már 1870 óta várja a korcsolyázni vágyó tömegeket. A Műjégpálya szomszédságában található Hütte lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit megpihenj a korcsolyázás közben, és elfogyassz egy finom forró italt. 

 

Utazás a Fényvillamossal 

Ahogyan elérkezik a téli időszak, megjelennek a fővárosban a fényvillamosok. Ezekkel a tömegközlekedési eszközökkel egy igazi élmény az utazás, így nem hagyhatod ki ezt a programot a téli szezonban! 

 

Fedezd fel újra Budapestet 

Budapest az egyik legszebb város Európában, ami minden évszakban másik arcát mutatja, így érdemes a téli szezonban is meglátogatnod a nevezetességeit. 

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Hasznos szervezési tippek az esküvődhöz

Tovább


Életed egyik legfontosabb napjára talán nem is lehet igazán felkészülni személyesen, azonban azt biztosíthatod, hogy mind ti, pároddal, mind pedig a meghívottak jól érezzék magukat.