Tervezz olyan partit, amelyre barátnőd mindig szívesen gondol majd vissza!

Hirdetés
Hirdetés

2017.08.23.

Cikkek

5 Lánybúcsú parti tipp


Remek ötletek lánybúcsúra

Lánybúcsút szervezel a barátnődnek? Nem kell leragadnod a bulizásnál és a pikáns feladatoknál, most mutatunk neked 10 remek ötletet a lánybúcsúhoz, hogy valóban feledhetetlen napot szerezz a menyasszonynak.


Tervezz olyan lánybúcsút, amely valóban a menyasszon érdeklődését tükrözi! Vonatkoztass el kicsit a te igényeidtől, ez a nap ne rólad, hanem a menyasszonyról szóljon! Szervezz hát olyan bulit, amely biztosan örömet okoz barátnőd számára, s nem feszengve gondol majd erre a napra vissza! 

 

A természet szerelmesei számára válaszd a sátorozást!

 

A felfedezők számára egy hatalmas kaland

 

 

A borok kedvelőinek: Szőlőültetvény túra, borkóstolással

 

Királykisasszonyoknak: Spa-nap

 

 

Költséghatékony megoldás: Pizsomaparti 

 

 

Amennyiben pedig maradnál a közkedvelt bulizós, feladat megoldós lehetőségnél, ide kattintva találsz egy remek helyszínt: lánybúcsú Budapesten.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...