Az igazi felnőttbarát hotelek nem fogadnak gyerekeket 14 év alatt

Hirdetés
Hirdetés

2018.05.02.

Hatékonyság

Mit jelent a felnőttbarát hotel kifejezés?


Felnőttbarát hotel

Gyerekbarát szállásokról sokat lehet olvasni, ezeket keresik azok a családok, ahol egy vagy több kisgyermek van, viszont egyre gyakrabban halljuk azt is, hogy egy hotel felnőttbarát. De mit is jelent ez pontosan? Mire számíthatunk?


Az igazi felnőttbarát hotelek nem fogadnak gyerekeket 14 év alatt. Éppen arra találták ki őket, hogy a felnőttek zavartalanul pihenhessenek, anélkül, hogy gyereksírást kéne hallgatniuk. Először kicsit furán hangzik, de ha jobban belegondolunk, igenis szükségünk van arra, hogy időnként eltöltsünk néhány napot egy igazi felnőttbarát hotelben.

Szerző: Melinda Lantos

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Online marketing eszközök

Tovább


Mi a célod cégvezetőként, egy cég vagy vállalkozás marketingeseként? Több konverzió! Legyen az vásárlás, megrendelés, ajánlatkérés, szobafoglalás vagy asztalfoglalás, a cél, hogy növeld eladásaidat.