Top 3 terasz szerintünk

Hirdetés
Hirdetés

2017.08.30.

Cikkek

Megtaláltuk a legszebb teraszokat


Íme a top 3 terasz, ahol egy álom a pihenés

Alábbi összeállításunkban bemutatjuk a 3 legszebb teraszt, amelyet valaha láttunk. Igényesen kidolgozott bútorokkal, gyönyörű burkolattal rendelkeznek. Egy álom lehet a rajtuk történő pihenés!


Ki ne szeretné a reggeli kávéját egy ilyen helyen elfogyasztani? Ezeknek a teraszoknak a megálmodói komolyan vették a feladatot. A színek, formák, fények mind-mind bámulatos, egységük tökéletes harmóniát képez. 

Megmutatjuk kedvenceinket, nektek hogy tetszenek?

 

Luxus a köbön

Nyilván nem tudtunk elvonatkoztatni a teraszról nyíló lélegzetelállító kilátástól, de valljuk be, hogy attól függetlenül is gyönyörű ez a megoldás. 

 

 

Egyszerű és egyben nagyszerű

Egy LED világítás a lépcső alá és az amúgy is impozáns teraszt azonnal tündököl. Egy ilyen, fából készült terasz esetében fontos a terasz téliesítése is, melyről a kifejezésre kattintva bővebben is olvashattok.  

 

 

Játék a fényekkel

 

A díszkivilágítást kapott terasz a legkedvesebb számunkra. Ez maga, az álomterasz megtestesítője.

 

 

Nektek melyik tetszik a leginkább? 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...