Válasszunk családbarát szállodát!

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.13.

Hatékonyság

Hová utazzon a család nyaralni vagy hosszú hétvégére?


Családi nyaralás hotelben

Regneteg jó wellness hotel található az országban, de sajnos nem mindegyikről mondható el, hogy figyelnek a gyerekekre. Az étteremben található három darab etetőszéktől még egyáltalán nem mondható családbarátnak egy szálloda. Mire figyeljünk, ha kisgyerekekkel indulunk útnak? 


Mindenképpen ellenőrizzük foglalás előtt , hogy van-e a környéken szabadtéri programlehetőség. A gyerekeknek sok mozgásra és friss levegőre van szükségük. Ha ilyen nincs a környéken, vagy esetleg autóba kell ülni néhány csúszdáért, akkor inkább válasszunk másik szállodát. 

Az éttermben az etetőszéken kívül legyen gyerekmenü, figyeljenek ránk és ne kelljen állni a rosszalló pillantásokat, ha véletlenül kiborul a narancslé. Egy igazi családbarát szálloda animátorokat is alkalmaz, ha nem is a nap 24 órájában, de legalább naponta néhány órában, hogy a szülők kettesben is tölthessenek időt. 

Szerző: Melinda Lantos

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Néhány hasznos tanács, hogy leszámolhass a fast fashionnal!

Tovább


A divatipar mára már a második legszennyezőbb tényezője lett a világunknak, így itt az idő, hogy mindenki tegyen egy kicsit a környezetéért azzal, hogy lemond a fast fashion boltokról. A fast fashion boltok a folyamatos, meggondolatlan...