Válasszunk családbarát szállodát!

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.13.

Hatékonyság

Hová utazzon a család nyaralni vagy hosszú hétvégére?


Családi nyaralás hotelben

Regneteg jó wellness hotel található az országban, de sajnos nem mindegyikről mondható el, hogy figyelnek a gyerekekre. Az étteremben található három darab etetőszéktől még egyáltalán nem mondható családbarátnak egy szálloda. Mire figyeljünk, ha kisgyerekekkel indulunk útnak? 


Mindenképpen ellenőrizzük foglalás előtt , hogy van-e a környéken szabadtéri programlehetőség. A gyerekeknek sok mozgásra és friss levegőre van szükségük. Ha ilyen nincs a környéken, vagy esetleg autóba kell ülni néhány csúszdáért, akkor inkább válasszunk másik szállodát. 

Az éttermben az etetőszéken kívül legyen gyerekmenü, figyeljenek ránk és ne kelljen állni a rosszalló pillantásokat, ha véletlenül kiborul a narancslé. Egy igazi családbarát szálloda animátorokat is alkalmaz, ha nem is a nap 24 órájában, de legalább naponta néhány órában, hogy a szülők kettesben is tölthessenek időt. 

Szerző: Melinda Lantos

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Ezért fontos, hogy minden nap reggelizz

Tovább


Biztosan te is hallottad már, hogy sohasem szabad kihagyni a reggelit. De vajon miért ilyen fontos, hogy minden nap reggelizzünk? A következőkben kiderül!