Válasszunk családbarát szállodát!

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.13.

Hatékonyság

Hová utazzon a család nyaralni vagy hosszú hétvégére?


Családi nyaralás hotelben

Regneteg jó wellness hotel található az országban, de sajnos nem mindegyikről mondható el, hogy figyelnek a gyerekekre. Az étteremben található három darab etetőszéktől még egyáltalán nem mondható családbarátnak egy szálloda. Mire figyeljünk, ha kisgyerekekkel indulunk útnak? 


Mindenképpen ellenőrizzük foglalás előtt , hogy van-e a környéken szabadtéri programlehetőség. A gyerekeknek sok mozgásra és friss levegőre van szükségük. Ha ilyen nincs a környéken, vagy esetleg autóba kell ülni néhány csúszdáért, akkor inkább válasszunk másik szállodát. 

Az éttermben az etetőszéken kívül legyen gyerekmenü, figyeljenek ránk és ne kelljen állni a rosszalló pillantásokat, ha véletlenül kiborul a narancslé. Egy igazi családbarát szálloda animátorokat is alkalmaz, ha nem is a nap 24 órájában, de legalább naponta néhány órában, hogy a szülők kettesben is tölthessenek időt. 

Szerző: Melinda Lantos

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Családi nyaralás hotelben

Tovább


Regneteg jó wellness hotel található az országban, de sajnos nem mindegyikről mondható el, hogy figyelnek a gyerekekre. Az étteremben található három darab etetőszéktől még egyáltalán nem mondható családbarátnak egy szálloda....

Legyen tökletes a március 15-i hosszú hétvége Budapesten

Tovább


Fedezd fel mennyi érdekes programmal vár a március 15-i hosszú hétvége Budapesten. A forradalom és szabadságarc évfordulója alkalmából vár téged is a csodás Főváros.