Ezért fontos a csapatépítő tréning

Hirdetés
Hirdetés

2017.08.08.

Cikkek

Mire jó a csapatépítés?


csapatépítő tréning

A munkahelyeken sűrűn előfordul, hogy a vezetőség úgy dönt, csapatépítő tréninget tart a munkavállalók számára. Egyre népszerűbbek ezek a tréningek, de vajon miért van rájuk szükség?


Mit vár a csapatépítéstől a vezetőség?

 

A csapatépítő tréningek költségeit rendszerint a vállalat vezetősége állja, s az ezen való részvétel még ha nem is kötelező, de erősen ajánlott.

Mint tudjuk, nem azért szerveznek ilyen programokat a dologzóknak, mert szeretik az ablakon kidobni a pénzüket, hanem konkrét céljuk van vele, s ráadásul a munkavállalók felé ez egy roppant gáláns gesztus.

 

A sokszor munkaidőben történő csapatépítő programokkal való célja a főnökségnek egyértelműen az, hogy a munkavállalóik jobban érezzék magukat munkahelyükön. No de miért is van erre szükség?

Köztudott tény, hogy a megbecsült, boldog dolgozó teljesítéménye sokkal kiemelkedőbb szorongó társai teljesítményénél. 

 

Örüljünk neki!

 

Ezek a csapatépítések nem csupán a vezetőség számára nyújt lehetőséget a másik megismerésére, hanem a kollégák kapcsolatait is javítja a játékos feladatok, vagy akár egy kellemes tábortűz melletti beszélgetés által. 

 

Amennyiben főnökünk egy csapatépítő tréninget helyez kilátásba, ne vonakodjunk hát tőle, még akkor sem, ha esetleg az belecsúszik az éjszakába vagy a hétvégébe! A mi javunkat éppúgy szolgálja, mint az övét!

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

A ruha rendelés előnyei

Tovább


Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a ruha rendelés, hiszen számos előnye van annak, ha az internetről rendelsz ruhát. Nézzük, hogy mik is pontosan ezek!