Szeretnél egy kis időt eltölteni családod körében? Íme a legjobb családi programok

Hirdetés
Hirdetés

2018.05.29.

Cikkek

Családi programok hétvégékre


Legjobb közös programok családoknak

Mindig fontos, hogy elég időt töltsünk együtt a családunkkal, hiszen ez segít gyermekeinknek a megfelelő lelki és érzelmi állapotban felnőni. Rááadásul a közös programokon közös éményeket is szerzünk, ami mindenkinek mosolyt csal az arcára még évekkel később is. Íme, mik a legjobb választások egy közös hétvégéhez a gyerekekkel!


Kiránduljatok az erdőben

A kirándulás nem csak nagyon szórakoztató tud lenni, de ráadásul nagyon hasznos is a gyerekek miatt. Ha egy kicsit felkészülsz rá és vizel egy állat vagy növény határozót is, a gyerkőcök még jobban fogják élvezni, hiszen az erdő lakóiról is megtudhatnak, így nem csak jó szórakozás lesz, de még tanulnak is a körülöttük lévő világról. Ha egy kis pikniket is szerveztek ebéd gyanánt egy tisztáson, vagy közeli játszótér közelében, tuti imádni fogják a kicsit.

 

Strandolni jó

Szinte minden gyerek imádja a vizet. Akár mesterséges, akár természetes strandra mentek, garantált, hogy a lurkót a nap végén alig lehet majd kirobbantani a vízből. Ha esetleg egyedül lenne, hívjatok hozzá egy barátot, vagy gyerekes barátaitokat, így nem csak a kicsiknek lesz hatalmas élmény, hogy egész nap rosszalkodhatnak és pancsolhatnak a medencében, de neketek is jó program lesz, hiszen a barátokkal való kapcsolatot is ápoltátok, ráadásul így még jobb lesz a buli.

 

Városnézés

Ugyan a gyerekeket ez nem biztos, hogy annyira leköti, mint egy jó fürdés, viszont ha visztek bele egy kis extra dolgot, akkor biztos díjjazni fogják ők is. Érdemes olyan várost választni, ahol éppen aktuális gyerekprogramok, vagy a gyerekek számára is érdekes és inetrakítv múzeumok lehetnek. Szuper választás ebből a szemptontból Eger, ahol biztosan élvezni fogják a gyerekek az egri várban rejlő izgalmakat. Nézzetek körbe indulás előtt, hiszen Eger városa rengeteg izgalmas gyerekprogrammal készül a tavaszi és nyári időszakokban.

Szerző: vd

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

A ruha rendelés előnyei

Tovább


Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a ruha rendelés, hiszen számos előnye van annak, ha az internetről rendelsz ruhát. Nézzük, hogy mik is pontosan ezek!