Ilyen egy wellness hétvége Visegrádon!

Hirdetés
Hirdetés

2019.11.29.

Cikkek

Ilyen egy wellness hétvége Visegrádon!


Wellness Visegrádon

Visegrád egy nagyon ideális helyszín egy wellness kikapcsolódáshoz bárki számára. Egyrészt pont ideális távolságra van a fővárostól, könnyen megközelíthető, mégis sokkal jobb a közeg, a hangulat és a levegő. Másrészt nagyon gyönyörű, és sok érdekességet tartogat magában!


Kikapcsolódás wellnessezés közben

Wellness hétvégére alapvetően azért megyünk, hogy kicsit kiszakadjunk a stresszes mindennapokból, és kipihenjük magunkat, feltöltődjünk pozitív energiákkal. Erre találták ki a szállodán belül a wellness részleget. Itt megpihenhetünk a jakuzziban, megmártózhatunk a medencében, beülhetünk szaunázni, vagy egy masszázsra is jelentkezhetünk. Ezek a programok garantáltan megnyugtatnak és feltöltenek.

 

Aktív kikapcsolódás

Ha valaki az aktív kikapcsolódás híve, és nem szeret sokat egyhelyben lenni, akkor van lehetőség kerékpár bérlésre is, de a környéken sétálni és túrázni is lehet. A wellness hotel a Dunakanyarban lehetőséget biztosít arra, hogy megcsodáljuk a csodás panorámát, ami önmagában is megnyugtató látvány.

 

Látnivalók Visegrádon

De Visegrádon nagyon sok látnivaló is akad, a természet szépségén kívül is, mint a nem véletlenül híres visegrádi vár, a királyi palota, a Salamon-torony, a Zsitvay-kilátó, és még sorolhatnánk. Ráadásul a várban rendszeresen színes programokat is rendeznek, a gyerekekkel érkező vendégek nagy örömére. Visegrád senkinek sem engedi meg, hogy unatkozzon! Valaki a szálloda falain belül, a wellness részlegen piheni ki magát, más pedig Visegrád szépségét csodálva. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 legjobb ajándékötlet kislányoknak

Tovább


Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, de mégis ki mondta, hogy az lesz? A boltok polcai tele vannak jobbnál, jobb, és újabbnál újabb játékokkal. Szinte lehetetlen választani ebből a széles választékből. Gondold bele magad a...