Ezeket a hibákat követjük el leggyakrabban egy üzleti vacsorán

Hirdetés
Hirdetés

2019.09.12.

Cikkek

A leggyakoribb hibák, amiket egy üzleti vacsorán elkövetünk


Ezeket a hibákat követjük el leggyakrabban egy üzleti vacsorán

Sajnos a legtöbb ember nem tartja fontosnak az etikettet, pedig ha nem viselkedsz megfelelően az eseményeken, rossz benyomást keltesz az üzleti partnereid, esetleg főnökeid előtt.  


Sokan úgy gondolják, hogy mára már senki sem törődik az etikettel, pedig érdemes betartani néhány szabályt, ha az üzleti partnereinkkel, főnökünkkel, kollégáinkkal ülünk egy asztalnál. Az öltözék kiválasztására érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni, inkább konzervatív legyen a megjelenésed, mint laza. Semmiképp se késs el, hiszen ezzel az üzleti partnereid idejét vesztegeted. Az evőeszközök használatáról érdemes többet megtudnod, hiszen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem tudod megfelelően a szabályokat. Egy ilyen eseményen ne fogyassz alkoholt! Figyel a vacsora alatt a testtartásodra, és használj szalvétát! Beszélgetésnél került a vallási, politikai témákat!

 

A karácsony közeledtével a céges események sűrűsödni látszanak, hiszen ilyenkor a legtöbb vállalat tarte gy közös ünneplést a kollégákkal is. Ha idén rád maradt a feladat, hogy megtaláld a tökéletes helyszínt, itt érdemes körülnézned: céges karácsonyi vacsora Budapesten

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Legjobb Plus Size alkalmi ruhák

Tovább


A különböző alkalmakon, legyen az családi, vagy barát összejövetel, esetleg üzleti esemény csinosan kell megjelenni. Most segítünk, megmutatjuk, hogy melyek a legjobb Plus Size alkalmi ruhák a különböző eseményekre.