Nem tudod hogyan legyen tökéletes az első randi? Segítünk!

Hirdetés
Hirdetés

2018.06.08.

Cikkek

Hogyan legyen tökéletes az első randi?


tökéletes randi, első randi, randi tippek, randi ötletek

Az első randi mindenkinek nagyon nagy hangsúlyt kap a mindennapjaiban, most megtudhatod mi az amire figyelned kell és mivel tudsz igazán bevágódni, illetve hova érdemes vinned a kiszemelted!


Tökéletes első randi – Randihely

A helyszín egy nagyon fontos tényező első randi esetében, hiszen ez is hatással van az első benyomásra. Ne válassz túl zsúfolt, mozgalmas helyet, mindenképp törekedj a meghitt, romantikus környezetre. Érdemes estefelé találkozni, amikor már lement a nap, így a fények növelhetik a romantikát. Ha első randi hallatán a mozi jut eszedbe, akkor gyorsan verd is ki a fejedből a legújabb Vasember vagy StarWars gondolatát, hiszen ennek a találkának pont az a lényege, hogy minél jobban megismerjétek egymást a kiszemelteddel, minél bensőségesebb kapcsolatot alakítsatok ki egymás között. Nagyon jó helyszín lehet első randinak például egy étterem, egy nyugodt park, egy teázó vagy akár egy séta a Gellért hegyen. A legfontosabb, hogy olyan helyet válasszatok, ahol tudtok beszélgetni és ne zavarjon meg senki és semmi titeket.

 

Tökéletes első randi – Mit ne csinálj!

Az első randit SOHA ne erőltesd! Nagyon fontos hogy a kiszemelted éppen ugyanúgy akarja ezt a találkozót, mint te. Ha ez nem valósul meg, akkor nehéz dolgod lesz a továbbiakban, valószínűleg érezni fogod ha így van. Könnyen elérheted, hogy felkeltsd az érdeklődését a másiknak, mondd neki, hogy találtál egy jó új helyet és eljöhetne veled, vagy csak hívd el beszélgetni! Ne nyomulj! Ha elkezdesz erőltetni bármit, akkor annak úgyis az lesz a végeredménye, hogy a másik elkezd ellenkezni. Érd el, hogy ő is akarja ami te, ne erőltesd rá magad! A csókolózást nem ajánlom az első randin, ez elijesztheti a másikat, meg egyébként is kapósabbnak, nehezebben megszerezhetőnek tűnsz, ha ezt későbbre tartogatod. Kerüld a nagyképű megnyilvánulásokat, próbálj visszafogottan és objektívan állni mindenhez, ne képviselj túl radikális álláspontokat! Ne beszélj az exeidről, ez gyengeséget mutat és jelzi, hogy fáj a múlt, nem tudtál túllépni. Kerül a trágár kifejezéseket, ne mutass agresszív viselkedést, ez igen taszító, főképp ha először látod a másikat. Ne nyomkodd 0-24 a telefonodat, ezzel nem tiszteled meg a másikat a figyelmeddel és könnyen bunkónak gondolhat, illetve a beszélgetést is megszakítod, akadályozod.

 

A tökéletes első randi – Amivel bevágódhatsz

Természetesen a bókolás nem maradi, nyugodtan dícsérd meg a ruházatát, haját, vagy akármit ami tetszik a másikon. Érdemes elegáns ruhát viselni, ez igényességre utal és jelzi, hogy fontos neked ez a találkozó, komolyan gondolod és nem csak ágyba akarod vinni a másikat. Használd a legjobb parfümödet, az illatok erős szerepet játszanak a vonzalom kialakulásában. Az sem árt, ha ellátogatsz egy fodrászhoz, ha már több hónapja nem voltál, megint csak az igényességedet mutatja. Ha nagyon be akarsz vágodni vigyél egy szál virágot, vagy valami apró ajándékot, ez kellemes meglepetés tud lenni mindenkinek. Próbálj szofisztikáltan beszélni, ha nem jeleskedsz tanulmányok vagy munka területén, akkor próbálj valami olyan dolgot keresni, amiben jó vagy és mesélj erről a másiknak, győzd meg, hogy te valami miatt különlegesebb vagy másoknál, többet tudsz nyújtani neki, de fontos, hogy ezt ne nagyképűen add elő. 

Szerző: Gergely Ferenc

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

A ruha rendelés előnyei

Tovább


Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a ruha rendelés, hiszen számos előnye van annak, ha az internetről rendelsz ruhát. Nézzük, hogy mik is pontosan ezek!