Ilyen a tökéletes alkalmi ruha

Hirdetés
Hirdetés

2018.10.07.

Hatékonyság

Mire érdemes figyelni, amikor a tökéletes alkalmi ruhát keressük?


Ilyen a tökéletes alkalmi ruha

Az alkalmi ruha kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni, ha olyan ruhát szeretnél vásárolni, ami tökéletesen passzol hozzád. Nézzük, hogy melyek ezek! 


Ha a tökéletes alkalmi ruha megtalálása a cél, érdemes néhány fontos pontot figyelembe venni a választáskor. Az egyik legfontosabb, amire figyelned kell, az az alaktípusod, hiszen ami  barátnődnek jól áll, az neked már nem olyan biztos. 

 

A ruha színe is fontos, illetve a mintázata is. Az, hogy milyen a tökéletes alkalmi ruha, függ az esemény jellegétől, de összességében elmondható, hogy ne legyen túl rövid, túl kivágott, inkább a kevesebb néha több elvére törekedj a választáskor. 

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Néhány hasznos tanács, hogy leszámolhass a fast fashionnal!

Tovább


A divatipar mára már a második legszennyezőbb tényezője lett a világunknak, így itt az idő, hogy mindenki tegyen egy kicsit a környezetéért azzal, hogy lemond a fast fashion boltokról. A fast fashion boltok a folyamatos, meggondolatlan...