Fogadd meg tanácsainkat és legyen könnyebb az életed a gyermekekeiddel!

Hirdetés
Hirdetés

2017.09.05.

Cikkek

Tippek amivel könnyebbé válik az élet a gyerekekkel


Azok az emberek, akiknek van már gyerekük, egy dologban biztosan egyetértenek; az élet a gyerekekkel sokkal bonyolultabb. A gyerekvállalással nemcsak a több mosás, a fürdetés, a rengeteg főzés és bevásárlás, iskolába és különórára fuvarozás és házimunka köszönt be az életükbe, hanem a konfliktusok is. Gyerekkel már sosem lesz egyszerű az élet, de néhány szabály betartásával  gördülékenyebbé tehetők a hétköznapok, zsibongjon akárhány gyerkőc is a fürdőszobában.


Önállóság a gyerekeknek

Az első tipp egyben az egyetlen a listában, ami hosszú távon nagyban megkönnyíti az életét, rövid távon azonban meg is nehezítheti. Fontos, hogy a gyerekeknek adjon valamennyi önállóságot, így többre fogják becsülni azt a sok munkát, amit a szüleik tesznek értük. Kezdhetjük az önálló fogmosással, majd a reggelikészítéssel, aztán már jöhet az egyedüli szobatakarítás is.

 

Tárolórekeszek

 

A gyerekek megszületésével beköszönt az az időszak, amikor a legutolsó zugot is elborítják a gyerekjátékok. Érdemes a gyerekszobán kívül a többi helyiségbe is tárolórekeszeket tenni, így a legkönnyebb rendet tartani. A rekeszek mindent elrejtenek, a műanyagot pedig nehezen tudják megrongálni a kicsik.

 

Ne táblázzuk be a napot!

 

Sosem jó taktika, ha túl sok programot szervezünk egy napra, hiszen az stresszhez és konfliktusokhoz vezet. Fontos, hogy ne rohanjunk napközben, hiszen ettől a gyerekek is feszülté vállnak.

 

Nyaraláskor válasszunk családbarát szállodát!

Ha te is népes családdal rendelkezel, akkor utazás során is számos kellemetlenséggel találkoztál már. Amennyiben szeretnéd elkerülni a kellemetlen pillanatokat, utazáskor a családbarát szálloda a tökéletes választás számodra. 

 

Forrás: http://www.haszonnoknek.hu

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...