Legjobb 5 tavaszváró programötlet

Hirdetés
Hirdetés

2020.02.28.

Cikkek

Top 5 tavaszváró programötlet


Legjobb 5 tavaszváró program

Mi már alig várjuk, hogy megérkezzen a tavasz. A téli, szürke, borongós napok után másra sem vágyunk, mint a tavaszi napfürdőre, a csiripelő madár dallamokra, valamint a sokszínben pompázó rügyező növényekre. Hoztunk is 5 tavaszváró programötletet, amikkel könnyebben telik el a várakozás időszaka!


Fürdőzés

A strandidőre még sajnos várni kell, azonban ez nem akadályozza meg azt, hogy fürdőzzünk egy jót. Hazánk igazi termálnagyhatalom, megannyi gyógyvizes strand található az ország több pontján, ami nagyszerű helyszínt ad a tavasz várásához. Fürdőzz egyet a gyógyhatású medencékben, és élezd a nap halovány sugarait!

 

Egy jó könyv

A tavaszvárós időszakban az egyik kedvenc programom, kiülni az ablakba egy jó könnyvel és élvezni a napot. Sajnos még kint hideg van, viszont az üvegen keresztül nagyon jól lehet élvezni a nap melegét, és ehhez az élményhez egy könyv csak hozzáadni tud!

 

Szigetkör

Mivel is lehetne megnyitni jobban a tavaszi időszakot, mint egy Margitszigeti kocogással? Valld be, hogy te is alig várod, hogy a futópadot lecserélhesd végre, és a konditerem helyett végre a szabadban fuss! Bár nem egy szál trikóban, és kisnadrágban, de tavasz elején is lehet futni néhány kört a Margitszigeten!

 

Kinti ebéd

Amint megpillantom az első napsugarat, én máris kint akarok ebédelni, vagy meginni a kávémat. Nincs is jobb dolog, mint a nap sugarai alatt elfogyasztani a finom fogásokat. Keress, hát egy teraszos éttermet, és várd a tavaszt kinti ebéddel, nekem egyébként ez belvárosi étterem a kedvenc helyem: teraszos étterem Budapest.

 

Egy kis kultúra

De tavasszal nem csak kint lenni jó, és D-vitaminnal töltődni, hanem kultúrával is. Számos kulturális program szokott lenni ilyen tájban, amit nem érdemes kihagyni. Például a Tavaszi Budapesti Fesztivál programjai közül is érdemes válogatni. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...