Legjobb 3 tavaszi kiránduló hely 2020

Hirdetés
Hirdetés

2020.02.28.

Cikkek

Top 3 tavaszi kiránduló hely


Legjobb 3 tavaszi kiránduló hely 2020-ban

Nemsokára érkezik a tavaszi jó idő. Itt az ideje kiszabadulni a kanapé fogságából, és a friss levegőn csinálni valamit. Mi is lenne jobb program ilyenkor, mint kirándulni egyet? Mutatjuk is, hogy hova érdemes indulni!


Balaton

A Balatonra nemcsak nyáron érdemes ellátogatni, hanem gyakorlatilag az év minden napján. Míg nyáron pancsolni érdemes itt, addig ősszel, télen, és tavasszal a nagy tömeget elkerülve gyönyörködni a meseszép panorámában és átélni a semmihez sem fogható balatoni hangulatot. Tavaszi kirándulásnak talán a Tihanyi-félsziget a legideálisabb, hiszen itt nagyon sok látnivaló van a Balatoni panorámán kívül is, a Tihanyi Apátság, a Skanzen, a Belső tó, és rengeteg múzeum. Nem érdemes kihagyni!

 

Dunakanyar

Ha volt szó a Balatonról, akkor érdemes megemlíteni a Dunát is, azon belül is a Dunakanyart. Hazánk egyik legszebb vidéke megannyi felfedezésre váró látnivalóval. Szentendre, Visegrád, és Esztergom, mind, mind olyan város, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. A Dunakanyar felfedezéséhez azt javasoljuk foglalj szállást, az alábbi linken: szálloda Visegrád. Innen könnyen bejárhatod az egész környéket, Szentendre romantikus utcáit, a Visegrádi várat, valamint az Esztergomi Bazilikát is.

 

Budapest

De ha nem szeretnél messzire utazni, akkor a fővárosban is bőven akad látnivaló. Rengeted felfedezésre váró nevezetesség, hatalmas parkok és fürdők. Ebből mind válogathatsz, ha egy kis tavaszi programot szeretnél a környéken. Egy kis kikapcsolódás a Margitszigeten, vagy a panoráma megcsodálás a Gellért hegyen, esetleg fürdőzés a Széchenyiben, jól hangzik ugye? 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...