Tökélets és romantikus randi ötletek, ha nem vagy biztos magadban

Hirdetés
Hirdetés

2019.10.10.

Cikkek

Romantikus randi ötletek


Romantikus randi ötletek , ha nincsen ötleted

Mindig nehéz, hogy megfelelő helyet találj az első randihoz. Ujj tördelés, idegeskedés, hogy tetszeni fog-e neki. Ezekkel biztosan nem fogsz mellé lőni.


Egy vacsorával sose tudsz mellé lőni. Bár érdemes olyan helyet választani elsőre ami kötetlenebb, hogy könnyítsük a saját dolgunkat, de a vacsora is abszolút lhet kötetlen helyen. Érdemes olyan helyet választani, ahol esetleg már otthonosabban mozogsz, így nem az első bemuttkozás alkalmával kell azon gondolkodnod, hogy például hol tudsz egyáltalán bejutni az épületbe.

Ha mégis komoylabb hangvételü vacsorát szeretnél, akkor is vannak enyhébb változatok. Egy étterem Budapest szívében ugyanakkor minden szempontból szuper választás, hiszen a vacsora után egy kellemes séta is lehet tökéletes zárása a randinak.

Felejtsétek el a mozit. Borzasztó sablonos és nem is egy meghitt randi lehetőség, hiszen ki beszélget egy 2,5 órás mozi film alatt a vak sötétben. Kiegészítő programként megmaradthat, de mindenképpen valami más irányba kezd keresgélni.

Mindent figyelembe véve azt gondold végig, mielőtt kiválasztod a tökéletes randi helyszínt, hogy mi az a hely, ahol el tudsz lazulni, otthonosan érzed magad, de mégis eléggé meghitt ahhoz, hogy egymásra tudjatok figyelni és beszélgetni.

Szerző: vd

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...