Így motiváld magad a fogyásban: adunk 3 szuper tippet!

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.22.

Cikkek

Így motiváld magad a fogyásban: adunk 3 szuper tippet!


3 motivációs trükk fogyáshoz

A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen motiválhatod magad a folyamat során.


1. Legyenek terveid, de néha engedd meg magadnak, hogy eltérj tőlük!

A tervek nagyon fontosak, még pedig azért, mert ha nincsen terved, akkor nem tudod milyen feladatok várnak rád. Tervezz meg pontosan mindent, mikor milyen edzést csinálsz, miket eszel, ezeket mikor készíted el, és sorolhatnánk. De, ha egyszer véletlenül csak 2 kilométert futsz 3 helyett, vagy kicsit többet eszel, esetleg becsúszik egy kis édesség, ne add fel! Ez nem jelenti az egész folyamat végét, csupán azt, hogy holnap keményebben kell dolgoznod. Ne feledd, az is óriási eredmény, hogy végre teszel valamit, ne tűzz ki magad elé lehetetlen célokat!

 

2. Fektess be egy kicsit a céljaidba!

Ez egy régi pszichológiai trükk, ha befektetsz valamibe, akkor nem fogod veszni hagyni a pénzed. Ha vásárolsz pár alapvető kiegészítőt a sportoláshoz, azzal sokkal motiváltabb leszel. Egy tornaszőnyeg vásárlása például nagyon jó ötlet, hiszen nemcsak a befektetett pénz miatt nem akarod abbahagyni a sportot, hanem sokkal kényelmesebben és könnyebben elvégezheted a különböző gyakorlatokat, és a sikerélmény miatt még inkább motiváltabbá válsz. Egy tornaszőnyeg vásárlásával otthon is könnyen edzhetsz, így minden szabadidődet hasznosan fel tudod használni, hogy elérhesd a célod.

 

3. Ne hagyd, hogy a motivációd alább fagyjon

Persze könnyű ezt mondani, de mégis hogyan? Találj egy motiváló közösséget, akár iratkozz be csoportos órákra, vagy légy tagja egy online csoportnak, manapság a közösségi média különböző felületein számtalan ilyet lehet találni. Ne feledkezz meg a célodról, rakj ki képeket vagy motiváló idézeteket a lakás különböző pontjaira! Ne feledd, hogy a kemény munka meg fogja hozni a várt eredményt, még akkor is ha sok ideig tart! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 legjobb ajándékötlet kislányoknak

Tovább


Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, de mégis ki mondta, hogy az lesz? A boltok polcai tele vannak jobbnál, jobb, és újabbnál újabb játékokkal. Szinte lehetetlen választani ebből a széles választékből. Gondold bele magad a...