Nézd meg, hogy miket érdemes viselned molettként!

Hirdetés
Hirdetés

2017.09.12.

Cikkek

Ezek a ruhadarabok nem hiányozhatnak a molett hölgyek ruhatárából


Nézd meg, hogy miket érdemes viselned molettként!

A molett hölgyeknek sajnos nincs egyszerű dolguk az öltözködés terén, bemutatjuk azokat az alapdarabokat, melyeket érdemes beszerezniük!  
 


1. Egy kis fekete 

Egy kis fekete ruha minden nőnek kell, hiszen ez a ruhadarab szinte bárhol megállja a helyét, ráadásul a molett hölgyeknek kifejezetten jól áll, hiszen köztudott, hogy a fekete optikailag karcsúsít. Egy csinos magassarkúval kiegészítve tökéletes összeállítást kaphatunk egy vacsorára, munkahelyre. 

 

2. Egy csinos tunika ​

A tunika egy igazán prakikus ruhadarab, és nagyon jól kombinálható, szinte bárhol megállja a helyét. Viselheted akár nadrággal, cicanadrággal vagy akár szoknyával is. A tunika minden évszakban tökéletes választás.

 

3. Egy jól szabott szoknya 

A szoknyák kifejezetten jól állnak a molett hölgyeknek, ráadásul sokkal egyszerűbb szoknyát találnod molettként, mint nadrágot. Az A-vonalú szoknyák kifejezetten jól állnak az alma alkatú hölgyeknek.

 

4. Egy csinos blézer

Egy igazán csinos, jól szabott blézerre minden nőnek szüksége van, hiszen ezzel a ruhadarabbal az egész összeállítást könnyedén fel lehet dobni. Munkahelyre tökéletes választás. 

 

A molett hölgyeknek sajnos nincs egyszerű dolguk az öltözködés terén, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező számukra. Szerencsére a Wannabee molett divat tervezői kifejezetten a molett hölgyek igényeit szem előtt tartva tervezik a csinos és divatos ruhákat, így garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet és fazont. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...