Mi mindenre lehet jó egy 249 grammos drón? Mindent a DJI Mavic Miniről

Hirdetés
Hirdetés

2019.11.27.

Cikkek

Mi mindenre lehet jó egy 249 grammos drón?


Mindent a DJI Mavic Min drónról

A drónok piacán egyeduralkodó DJI nemrégiben elődrukkolt egy 249 gramm összsúlyú drónnal, a DJI Mavic Minivel, amit a méretét meghazudtoló teljesítménnyel és specifikációkkal látott el. Nézzük mi mindenre jó egy ekkor szerkezet!


Kicsi, de szabályos

Miután az elmúlt években robbanásszerűen, tömegesen jelentek meg a drónok az égbolton, valamiféle szabályozásra lett szükség, a balesetek elkerülése érdekében. Ezért a drónok reptetését mindenféle előírásokkal korlátozták. De ezek nem vonatkoznak a 250 grammnál kisebb úgynevezett játékdrónokra, ezt kihasználva alkotta meg a DJI a Mavic Mini drónt, ami éppen a határérték alatt tud maradni könnyű szerkezetével.

 

Kicsi, de ügyes

Kis súlya ellenére teljesítményére nem lehet panasz. Repülési ideje 30 perc, maximális sebessége ideális esetben, 45-47 kilométer per óra, kamerája 12 megapixeles, 2,7K-s videó felvételére alkalmas, és 4 kilométerre közvetít HD videóképet. Bár nem a leggyorsabb, nem a legjobb a kamerája és az irányíthatósága sem, azért összességében nem rossz ez egy ekkora és ilyen árú szerkezettől, nagyon nem is lehetne többet elvárni. 

 

Egy ekkora készülékbe nem férhet bele minden

Természetes, hogy egy ekkor drónba nem tudnak bele tenni mindent, de a DJI mindent megtett, hogy a legfontosabb funkciók bele kerüljenek, és így minden felhasználó igényeit kielégítse. Mint fent láthattuk a kamerája nem 4K-s, csupán 2,7, továbbá hiányzik belőle az optikai zoom, a panorámakép funkció, a timelapse, de az alanykövetés is. Illetve még pár a felhasználást segítő funkcióról is le kell mondanunk, ha a DJI Mavic Mini vásárlás mellett döntünk, mint az akadálykerülő rendszer, vagy a kézmozdulatos irányítás.
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Legjobb Plus Size alkalmi ruhák

Tovább


A különböző alkalmakon, legyen az családi, vagy barát összejövetel, esetleg üzleti esemény csinosan kell megjelenni. Most segítünk, megmutatjuk, hogy melyek a legjobb Plus Size alkalmi ruhák a különböző eseményekre.