Megjelent a legújabb GoPro, és mindenkit lenyűgözött: GoPro Hero 7 Balck akciókamera

Hirdetés
Hirdetés

2019.10.24.

Cikkek

GoPro: akciókamerák csúcsra járatva


GoPro Hero 7 Balck akciókamera

Ha akciókamera, akkor GoPro, a márka neve szinte egybenőtt kategóriájával, nemcsoda hiszen mindig a legjobbat adja. A legújabb technológia, a legjobb funkciók egy apró dobozva zárva: szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent tud a nemrég megjelent legújabb kiadás. Nézzük meg, milyen újításokat kapott!


A legújabb GoPro Hero-k

 

A GoPro nemrégiben mutatta meg a legújabb akciókameráit, szám szerint hármat: a GoPro Hero 7 White-ot, a GoPro Hero 7 Silvertés a GoPro Hero 7 Black-et. Hogy miben különböznek? A három kiadás közül a White a legolcsóbb, a Black pedig a legjobb, ami minden eddiginél jobb funkcióival sokakat lenyűgözött. Teljesítménye még a GoProk közül is kitűnik, nemhogy más típusú akciókamerák közül.

 

Mit tud a legújabb GoPro Hero 7 Black?

 

De vajon mivel nyűgözött le mindenkit? Milyen újdonságokat tud még nyújtani a GoPro? Az extrém körülményekkel szemben még ellenállóbá tették, tok nélkül is vízálló, ráadásul egészen 10 méter mélységig. Így a vízi sportok szerelmeseinek mindenképpen ajánljuk! Teljen új szintre emeli az akciókamerák tudását: korrigálja a felvétel közbeni rezgést, így nincs szükség képstabilizátorra sem.

 

De milyen képeket rögzít?

 

12 megapixeles kamerájának köszönhetően az eddigieknél sokkal színesebb és élesebb képeket készítésére alkalmas a legújabb GoPro Hero Black, illetve 4K60 videó felvételére is képes. Ezzel a remek kamerával a legextrémebb helyzetek is megfelelően megörökíthetőek, így minden élményed megmarad.

 

A közöségi média sztárja

 

A mai digitális világban nagyon fontos a videók és képek megosztása. Sokan csak azért csinálnak képeket, hogy azt megoszthassák, nekik nagy öröm lehet az automatikus Instagram megosztás funkció a készüléken, ami lehetővé teszi, hogy egyenesen instára töltsd fel a lélegzetelállító síelés közbeni felvételeinket. De akár Facebook élőzhetsz is, miközben túra biciklizel, vagy búvárkodsz. Így egyik barátodnak, vagy családtagodnak sem kell kimaradnia az általad átélt élményekből, akkor sem, ha ezúttal nem tartottak veled.

 

És néhány szó az egyéb funkciókról

 

Természetesen az akkumulátor üzemidejét is megnövelték, így még hosszabb és több felvételt rögzíthetünk vele. HEVC formátum támogatásának köszönhetően pedig helytakarékosabban tárolhatod a felvételeket, így több élménynek jut hely. Továbbá egyre jobban szűri ki a szelet és az egyéb zajokat, így még élvezetesebbek lesznek videóid.
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...