Izglmas és romantikus program Budapesten

Hirdetés
Hirdetés

2018.05.09.

Cikkek

Kültéri program Budapesten


kültéri programok Budapesten

Ha szeretnétek valami olyan közös programot pároddal, ami végre nem a megszokott mozi, vagy bármi más hétköznapi program, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnotok a Városligetbe, ahol rengeteg kültéri program vár titeket.


Érdemes ellátogatni Budapesten a Városligetbe, ahol tavasszal és nyáron, sőt még kora ősszel is rengeteg izgalmas program vár benneteket. Egy romantikus közös séta a parkban nem számít szokványosnak, ráadásul nagyon sokat dobhat a kapcsolatotokon, mivel a szabadban beszélgethettek egymással, minden fajta gátló tényező nélkül. Ezen felül semmi ásra nem kell figyelnetek csak egymásra, így nem vonja majd el semmi a figyelmeteket.

A Városliget rengeteg izgalams programot kínál nektek a sétán kívül is. Számtalan teraszos helyet is találtok itt, így akár a séta után beülhettek egy frissítő limonádéra vagy koktélra, ahol tovább élvezhetitek egymás társaságát is. Az egyik romantikus hely ehhez a Tóterasz Étterem, melynek terasza közvetlenül a tó partján található, így még a panorámát is élvezhetetitek közösen. Bővebb információ róla: teraszos hely Budapesten

Szerző: vd

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Mellfelvarrás

Tovább


A legtöbb hölgy esetén a szoptatás, terhesség után vagy az öregedés miatt előfordulhat, hogy mellük megereszkedik. Mindenki szeretne feszes, kerek kebleket, amelyekre most pár egyszerű tippet hoztunk.