Ezzel a drónnal lehet a legjobb felvételeket készíteni

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.03.

Cikkek

Ezzel a drónnal lehet a legjobb felvételeket készíteni


Ezzel a drónnal lehet a legjobb felvételeket készíteni

Minden eddiginél jobb drón jelent meg 2019-ben, ami alkalmas magas minőségű felvételek készítésére is, ráadásul emellett számtalan használatot segítő specifikációt tartalmaz. Nézzük melyik ez a drón, és mit tud!


Miért hasznos a drónozás?

A drónozás sokak szerint nagyon izgalmas hobbi, nemcsoda, hogy manapság egyre többen űzik ezt a tevékenységet. Manapság már senki sem lepődik meg rajta, ha a nyaralás alatt elrepül egy drón a feje felett, habár pár éve ez még egyáltalán nem volt természetes. A drónok segítségével új snézőpontból lehet látni a világot, a drónnal készült légi felvételeknek pedig nagyon nagy keresletük van, hiszen madártávlatból nagyon sok dolog sokkal jobban bemutatható, láttatható.

 

DJI Mavic 2 Zoom- a legjobb drón felvételek készítéséhez

Ha komolyabban érdeklődsz a drónos felvételek, képek készítése iránt, akkor biztosan hallattál már a nemrégiben megjelent DJI Mavic 2 Zoom-ról, ami minden eddiginél több funcióval, jobb teljesítménnyel rendelkezik, ráadásul a legjobb választás fotózáshoz, videózáshoz 14 megapixeles kamerájának, illetve négyszeres nagyításának köszönhetően. 

 

Mit tud ez a drón?

A legnagyobb előnye, hogy zoom funkciójának köszönhetően olyan dolgok kerülhetnek a felvételre, legyenek azok épületek emberek, vagy állatok, amelyek megközelítése nem lenne biztonságos. Hiszen a négyszeres zoom mindent közelebb hoz. Így igazán különleges videókat és képeket lehet készíteni mindenféle veszél nélkül.

 

Továbbá 40%-kal gyorsabb a fókuszsebessége, mint elődjének, pedig az sem volt lassú, illetve fókuszkövető rendszerrel is rendelkezik, ami nagyon hasznos a felvételek élesítésében. Gyönyörű panoráma felvételeket is készíthetsz a magasból, akár 180 fokban. A repülési idejét kitolták négy perccel az elődjéhez képest, így 31 percre nőtt a menetidő. És ez csak néhány a remek fejélesztések között.
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...