Ezekért a játékokért vannak oda kislányok: legjobb ajándékötletek kislányoknak

Hirdetés
Hirdetés

2019.10.28.

Cikkek

Ezekért a játékokért vannak oda kislányok!


Kislányok kedvenc játékai

Egyre több játék található a boltok polcain. Szinte egyik napról a másikra újabb és újabb játékok jelennek meg. De vajon melyik játékokért vannak oda mostanában teljesen a kislányok? Eláruljuk, ezek e legjobb ajándékötletek kislányoknak.


1. A babák népszerűsége töretlen

Jelenjen meg akárhány új játék, akkor is a babák maradnak az első számú kedvencek a kislányok számára. Manapság már nagyon sok félét lehet kapni a hagyományostól kezdve, a síróson és a barbikon át, a teljesen élethűig. Sokan azt gondolják, hogy a babák nincsenek jó hatással a gyerekekre, azonban ez nem igaz. Sok kislány, és némelyik fiú is a babákkal szerepjátékot játszik, ami jó hatással van az értelmi és érzelmi fejlődésükre is. Ezét egy baba nagyon hasznos ajándék.

 

2. Örök klasszikusok: könyvek

Az örök klasszikusok sora folytatódik, a könyvek is nagy kedvencek még mindig a kislányok számára. A könyvek is hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez. Az olvasásélményét semmi nem helyettesítheti, ezt mind tudjuk, sem a tv, sem az internet. Már egészen kisgyerekkortól nagy jelentőségé van a könyvolvasásnak. Arról ne is beszéljünk, hogy micsoda remek közös program az olvasás. Minden kornak megvan a sajátos könyvtípus, amit ajánlanak, így bármely korosztálynak is vásárolsz, biztos megtalálod a legjobbat.

 

3. Állatkás játékok

Általában minden kislánynak megvan a kedvenc állata, legyen az, kutya, cica, lovacska, delfin, vagy bármi más. Oda vannak érte, ha bármit meglátnak, amin az adott állat szerepel, máris kell nekik. Nagyon jó ötlet tehát az is, ha erre alapozod az ajándékod. A lehetőségeid végtelenek: plüss figura, kutyás póló, delfines karkötő (persze fagyöngyből), lovas bögre, macis párnahuzat, vagy elefántos füzet. Tényleg bármit kitalálhatsz, ha rajong az állatért, az ajándékért is oda lesz, legyen az bármi. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...