Ilyen drónt érdemes vásárolnod 2019 végén: a legjobb drónok 2019-ben

Hirdetés
Hirdetés

2019.09.25.

Cikkek

Ilyen drónt érdemes venned 2019 végén!


ilyen drónokat érdemes vásárolni2019-ben

A drónozás minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb hobbivá vált, főként a férfiak körében. Nem is csoda, hiszen azon felül, hogy rendkívül izgalmas tevékenységről van szó, a hobbiddal akár pénzt is kereshetsz: a drónfelvételek iránti kereslet ugyanis ugrás-szerűen megnőtt az elmúlt időszakban.


Ha még csak most gondolkodsz rajta, hogy belevágj, érdemes megismerned a legnépszerűbb drónokat, hogy kiválaszthasd a hozzád illőt! Hogy ebben segítsünk neked, három árkategóriából gyűjtöttük ki számodra a legnépszerűbb darabokat, így eldöntheted azt is, hogy mennyit szánsz rá a drón vásárlás során.

 

1. Az alacsony árkategória képviselője: a DJI Tello selfie drón

A DJI Tello gyakorlatilag egy közepesen márkás cipő áráért már a tiéd lehet. Természetesen nem is állítjuk, hogy specifikációjában akár csak meg is közelítheti a drágább, jóval erősebb gépeket, de kezdésnek, a repülés élményének kipróbálására mindenképp jó lehet – aztán az sem probléma, ha megörökli a gyerek :)
Sokan a játék-drón kategóriába sorolják a DJI Tello-t, pedig valójában egészen más a célja: a gyártó selfie-drónként dobta piacra ezt a gépet, amelynek lényege, hogy magadról, családodról készíthess felvételeket, madártávlatból.

 

2.  A középkategória sztárja:  a DJI Spark

A DJI Spark az abszolút középkategória a drónok világában: mindent tud, amit tudnia kell, ám a képminőség, a repülési távolság és a repülési idő például meg sem közelíti a felső kategóriás szerkezetekét. Ettől függetlenül, ha rögtön nem szeretnél akár több százezret kiadni egy olyan hobbira, amit még ki sem próbáltál, a DJI Spark tökéletes választás.

 

3. 2019 abszolút nyertese: a Mavic 2 drónok

A 2019-es év sok tekintetben volt izgalmas a drónozás szerelmesei számára. Az egyik legnagyobb újítás az év közepén érkezett. a DJI Mavic 2 PRO és ZOOM szerepében. Ezek a drónok már mindent tudnak, ami a profi légifelvételek elkészüléséhez szükségesek. Akkumulátor üzemidejük kiemelkedő a felhasználói szintű drónok között, a jó minőségű kamera pedig biztosan nem okoz csalódást! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Legjobb Plus Size alkalmi ruhák

Tovább


A különböző alkalmakon, legyen az családi, vagy barát összejövetel, esetleg üzleti esemény csinosan kell megjelenni. Most segítünk, megmutatjuk, hogy melyek a legjobb Plus Size alkalmi ruhák a különböző eseményekre.