Ilyen drónt érdemes vásárolnod 2019 végén: a legjobb drónok 2019-ben

Hirdetés
Hirdetés

2019.09.25.

Cikkek

Ilyen drónt érdemes venned 2019 végén!


ilyen drónokat érdemes vásárolni2019-ben

A drónozás minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb hobbivá vált, főként a férfiak körében. Nem is csoda, hiszen azon felül, hogy rendkívül izgalmas tevékenységről van szó, a hobbiddal akár pénzt is kereshetsz: a drónfelvételek iránti kereslet ugyanis ugrás-szerűen megnőtt az elmúlt időszakban.


Ha még csak most gondolkodsz rajta, hogy belevágj, érdemes megismerned a legnépszerűbb drónokat, hogy kiválaszthasd a hozzád illőt! Hogy ebben segítsünk neked, három árkategóriából gyűjtöttük ki számodra a legnépszerűbb darabokat, így eldöntheted azt is, hogy mennyit szánsz rá a drón vásárlás során.

 

1. Az alacsony árkategória képviselője: a DJI Tello selfie drón

A DJI Tello gyakorlatilag egy közepesen márkás cipő áráért már a tiéd lehet. Természetesen nem is állítjuk, hogy specifikációjában akár csak meg is közelítheti a drágább, jóval erősebb gépeket, de kezdésnek, a repülés élményének kipróbálására mindenképp jó lehet – aztán az sem probléma, ha megörökli a gyerek :)
Sokan a játék-drón kategóriába sorolják a DJI Tello-t, pedig valójában egészen más a célja: a gyártó selfie-drónként dobta piacra ezt a gépet, amelynek lényege, hogy magadról, családodról készíthess felvételeket, madártávlatból.

 

2.  A középkategória sztárja:  a DJI Spark

A DJI Spark az abszolút középkategória a drónok világában: mindent tud, amit tudnia kell, ám a képminőség, a repülési távolság és a repülési idő például meg sem közelíti a felső kategóriás szerkezetekét. Ettől függetlenül, ha rögtön nem szeretnél akár több százezret kiadni egy olyan hobbira, amit még ki sem próbáltál, a DJI Spark tökéletes választás.

 

3. 2019 abszolút nyertese: a Mavic 2 drónok

A 2019-es év sok tekintetben volt izgalmas a drónozás szerelmesei számára. Az egyik legnagyobb újítás az év közepén érkezett. a DJI Mavic 2 PRO és ZOOM szerepében. Ezek a drónok már mindent tudnak, ami a profi légifelvételek elkészüléséhez szükségesek. Akkumulátor üzemidejük kiemelkedő a felhasználói szintű drónok között, a jó minőségű kamera pedig biztosan nem okoz csalódást! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Őszi molett ruhák

Plus Size ruhák az őszre


Elérkezett az ősz, ideje felfrissíteni a ruhatárat! De mégis honnan szerez be divatos darabokat erre az évszakra molettként? A legtöbb márka szeret megfelejtkezni nem átlagos mérettel rendelkező vásárlókról, így sok esetben XL-es...