Hol legyen a csapatépítő? Vidéken vagy a fővárosban? Segítünk eldönteni!

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.08.

Cikkek

Hol legyen a csapatépítő? Vidéken vagy a fővárosban?


Vidéken vagy Budapesten jobb-e megszervezni a csapatépítőt

A csapatépítő tréningek egyre elterjedtebbek manapság, ami nemcsoda, hiszen kitűnően össze tudják kovácsolni a cég dolgozóit, aminek eredménye a hatékonyabb munkavégzés. De megoszlik a vélemény afelől, hogy hol jobb csapatépítőt tartani, vidéken, vagy a fővárosban. Most összeszedtünk néhány dolgot ezzel kapcsolatban, amit érdemes átgondolni.


Tudjuk, hogy nehéz időt szakítani a munkán kívüli céges eseményekre, és nehéz összeegyeztetni azt is, hogy mindenki ráérjen akár több napon keresztül is, de minél több időt szántok az eseményre, annál több közös programmal gazdagodik a csapat. Ezért, ha tehetitek, akkor inkább szervezzetek több napos csapatépítő tréninget. 

 

Egy délután ugyanis nem elég arra, hogy mindenki megnyíljon, és valóban lehetőség adódjon arra, hogy megismerhessék egymást a kollegák. Ha túl rövid időt szántok a programokra, akkor könnyen nagy rohanássá válhat az egész, és nemhogy nem lesz eredménye, hanem a kollégák jogosan érezhetik azt, hogy teljesen feleslegesen pazarolták az idejüket.

 

Ha már több napra mentek, akkor mindenképpen érdemes kiszakadni a megszokott, nyüzsgő nagyvárosi forgatagból, és vidéket megcélozni. A csapatépítő tréning vidéken igazi kikapcsolódást kínál, hiszen mindenki maga mögött hagyhatja a problémáit, és csak a programokkal foglalkozhat. De arra is érdemes gondolni, hogy sokat azért ne kelljen utazni, hiszen az is rengeteg hasznos időt rabolhat el.

 

Ha egyszerre nem tudtok több időt rászánni a csapatépítőre, akkor azt javasoljuk, hogy esetleg tartsatok többet is egy-egy fővárosi helyszínen, ami mindenki számára könnyen és gyorsan megközelíthető. Akár más-más programokkal, például vegyetek részt egy borvacsorán, máskor bowlingozzatok, vagy játszatok egyéb csapatversenyeket!
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 legjobb ajándékötlet kislányoknak

Tovább


Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, de mégis ki mondta, hogy az lesz? A boltok polcai tele vannak jobbnál, jobb, és újabbnál újabb játékokkal. Szinte lehetetlen választani ebből a széles választékből. Gondold bele magad a...