Tippek feszesebb keblekhez

Hirdetés
Hirdetés

2019.01.14.

Hatékonyság

Feszesebb keblek? Van rá megoldás!


Mellfelvarrás

A legtöbb hölgy esetén a szoptatás, terhesség után vagy az öregedés miatt előfordulhat, hogy mellük megereszkedik. Mindenki szeretne feszes, kerek kebleket, amelyekre most pár egyszerű tippet hoztunk. 


Használj megfelelő méretű melltartót


Sokan nem megfelelő méretű melltartót használnak, amely elősegíti a mellek megereszkedését. Ne féljünk segítséget kérni a megfelelő méret kiválasztásához. 

 

 

Csinálj célzott gyakorlatokat 


Az edzés sokat segíthet a mellek feszességének megtartásában. A mell izmai tartják feszesen a kebleket, amit különböző gyakorlatok segítségével formálhatunk. Végezz el mindennap pár fekvőtámaszt, vagy súlyzós gyakorlatot, amelyek a mell izmait erősítik. 

 

 

Mellfelvarrás


Van, hogy a mell annyira megereszkedik, hogy eredményesebb megoldás nincs, mint a plasztikai beavatkozás. Mellfelvarrással könnyen és gyorsan korrigálható a dolog, ha megfelelő szakembert választunk. 
 

Szerző: SzSz

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Élet a Balaton parton

Balatoni költözés


A kedvenc helyed a Balaton? Minden évben oda mész nyaralni? Páratlan szépségével nem tudsz betelni? Esetleg Fonyód a kedvenc városod? De ha nem, az sem baj. Eddig mindenkit magával ragadott a hely, ki járt már ott.