Néhány hasznos tanács, hogy leszámolhass a fast fashionnal!

Hirdetés
Hirdetés

2018.12.09.

Hatékonyság

Számolj le a fast fashion hódításával


Néhány hasznos tanács, hogy leszámolhass a fast fashionnal!

A divatipar mára már a második legszennyezőbb tényezője lett a világunknak, így itt az idő, hogy mindenki tegyen egy kicsit a környezetéért azzal, hogy lemond a fast fashion boltokról. A fast fashion boltok a folyamatos, meggondolatlan vásárlásra ösztönzik a fogyasztókat, ezt úgy magyarázva, hogy mindenkinek lépést kell tartania az aktuális trendekkel. Ha azonban változásokat szeretnénk elérni, ez a három lehetőség segít elindulni az úton! 


Támogasd a magyar tervezőket és márkákat

Ha új ruhára van szükséged, lehetőleg támogasd a magyar márkákat, tervezőket! Ha egy olyan magyar márkát keresel, ami tényleg törődik a vásárlókkal, akkor ismerd meg a Wannabee márkát! A Wannabee kifejezetten a telt hölgyek igényeit szem előtt tartva készíti a ruháit, trükkös varrásokkal, karcsúsított fazonokkal, izgalmas anyagokkal dolgoznak együtt a tervezők, a végeredmény pedig minden esetben egy csinos, nőies, jó minőségű ruhadarab. Tekintsd meg a Wannabee molett divat legújabb kollekcióját ide kattintva

 

Ne vásárolj túl sok ruhadarabot

Érdemes a mennyiség helyett a minőségre törekedned, hiszen semmi értelme annak, ha túl sok ruhát halmozol fel. Egyrészt nem tudod kihasználni őket, és csak a szekrényben fognak állni, másrészt rengeteg pénzt költesz el ezzel – feleslegesen.

 

Szerezz be alapdarabokat

A divat folyamatosan változik, aminek a folyamatos követése nem túl etikus és nem túl pénztárcabarát. Ahelyett, hogy mindig a legújabb trendek követése mellett döntenél, érdemes beruháznod néhány klasszikus, időtálló ruhadarabra, ami sohasem fog kimenni a divatból.

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Így szervezz születésnapi bulit a gyereknek

Tovább


Közeledik gyermeked születésnapja, és szeretnél egy felejthetetlen születésnapi zsúrt szervezni számára? Mutatjuk a legjobb tippeket, hogy valóban jól sikerüljön a buli!