Érezd magad jól!

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.28.

Hatékonyság

Érezd magad jól!


Érezd magad jól!

A fizikai és lelki lemerülésnek számos tünete van. Sajnos mind látható. Testünk és lelkünk nem rest reagálni, ha „táplálékra” van szüksége. Az út, ami a felfrissüléshez elvezet igen komplex: egyszerre kell rendbe tennünk a testünket és lelkünket is. A jó hír viszont az, hogy ez a folyamat oda-vissza működik: ha a testünk rendben, lelkünk is profitál belőle, ha pedig simogatjuk lelkünket a neki jó dolgokkal, akkor a testünk is szárnyakra kap.


Az egyik leghatásosabb gyógyszer a fizikális és pszichés frissesség, jólét megőrzéséhez az a fürdőzés. Ennek gyógyító hagyományai már az emberiség megjelenése óta léteznek. Ez nem csupán egy pihenési forma, inkább egy tudatos életmód, amivel nem csupán „kezelünk”, hanem meg is előzünk betegségeket.

 

Az igazi egészségmegőrzés legjobb formája a felnőtt wellness. Ezt az élményt minden nőnek és férfinek be kell építenie rendszeresen az életébe. A pihentető környezet, ahol nincs hangos szó, őrült pancsolás, nos, ez, mindenkinek jár! Érdemes hát mindenkinek néha lemondania a családi fészek melegéről, a gyerekek feltételnélküli szeretetéről, hogy élvezze a jó közérzet és kondíció jótékony hatását a hétköznapi életben.

Ossza meg!

Vissza: Hatékonyság
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Mozgás a szabadlevegőn

Tovább


Itt a tavasz és a legjobb, amit tehetünk, hogy a lehető legtöbb időt töltünk odakint, mozgással, sportolással, de ha csak napozni van kedvünk, már azzal is sokat teszünk az egészségünkért. 

Együtt a család

Tovább


Sok olyan esemény adódik egy család életében, amit közösen szoktunk megünnepelni. Ezek az ünnepek kicsit közelebb hozzák újra a rokonságot, hiszen a hétköznapokban csak rohanunk és nincs időnk egymásra.