Így dobjátok fel az esküvőtöket egyszerűen!

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.08.

Cikkek

Így dobjátok fel az esküvőtöket egyszerűen!


Így dobjátok fel az esküvőtöket egyszerűen

Az esküvő egy nagyon fontos esemény, amikor az „én és te” „mi”-vé válik. Egy olyan nap, amik minden rólatok szól, és minden úgy történhet ahogyan ti szeretnétek. Nem kell semmiféle hagyományhoz, vagy szokáshoz kötnötök magatokat, ha valami formabontóra vágytok, akkor nyugodtan tegyétek meg, hiszen ez a ti napotok. Adunk is néhány ötletet hozzá!


Készítsetek extravagáns fotókat

Unalmasnak találjátok az esküvői fotókat? Dobjátok fel egy kicsit, legyetek kreatívak! Gyűjtsatok meg egy füstbombát a háttérben, kérjetek meg valakit, hogy fújjon buborékot előttetek, keressetek valami extrém helyszínt, vagy készítsetek vicces feliratokat. Ezek garantáltan feldobják majd a képeiteket, és tényleg maradandó, örök emlékek lesznek! Ezeket nemcsak a páros fotózásokon, hanem a csoportképek készítésénél is lehet alkalmazni.

 

Cseréljétek le a közös gyertyagyújtást!

Régi szokás, miszerint a pár közösen meggyújt egy harmadik gyertyát, ami azt szimbolizálja, hogy életük mostantól fogva egybefonódik. Habár ez egy nagyon szép szokás, kicsit unalmas is, miért ne változtatnátok meg ezt is? Öntsetek színes homokokat egy üvegcsébe, ültessetek el együtt egy virágot, vagy ha igazán bevállalósak vagytok készítsetek egy fröccsöt, azaz valaki szódát, a másik bort öntsön egy pohárba!

 

Menyecsketánc kicsit másképp

Nem kell lemondanotok erről a programról akkor sem, ha nem szeretnétek pénzért táncolni. Nagyon jó megoldás, ha pénz helyett kaparós sorsjegyért lehet táncolni. De az is fel tudja dobni az estét, ha a tánc előtt kéritek meg a násznépet, hogy írjanak szívből jövő üzeneteket, és azokat dobják be a tánchoz! Ezeket visszaolvasni nagyon jó nosztalgia lesz a későbbiekben!

 

Válasszatok megfelelő helyszínt

De, ami talán a legfontosabb, hogy mindehhez megtaláljátok a tökéletes helyszínt, ahol az egyedi kéréseiteket teljesíteni tudják, és minden úgy lehet, ahogy ti azt szeretnétek. Kis létszámú esküvőhelyszínhez a cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél-t ajánljuk, ami a varázslatos parkosított zöldövezet miatt tökéletes bármilyen ceremóniához. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...