Ilyen egy tökéletes céges csapatépítő délután!

Hirdetés
Hirdetés

2020.02.27.

Cikkek

Ilyen egy tökéletes céges csapatépítő délután!


Csapatépítő délután programtervezet

Szerencsre egyre több cégtulajdonos, valamint vezető kezdi belátni, hogy a csapatépítő tréningeknek mekkora jelentősége van. Hiszen ezek azok a programok, amik összekovácsolják a csapatot, aminek következtében a kommunikáció, a problémamegoldás, valamint összességében a közös munkavégzés is sokkal hatékonyabb lesz. Mutatjuk is milyen egy tökéletes céges csapatépítő délután, milyen programokat érdemes szervezni.


Közös étkezés

Minden valamire való céges csapatépítésen szükség van kötetlen programokra is. Egy tökéltetés ilyen program, ahol spontán beszélgetések, kapcsolatépítések alakulhatnak ki, az étkezés. Legyen az reggeli, ebéd, uzsonna, vagy vacsora, nem hiányozhat a programról. Azért is nagyon fontos, mert egy csapatépítéshez több idő szükséges, ez idő alatt pedig mindenki megéhezik, ki szeretne korgó gyomorral feladatokat megoldani, és játékokon részt venni?

 

Csapatépítő játékok

A csapatépítés elsődleges célja, hogy az együtt dolgozók jobban megismerjék egymást. Éppen ezért olyan játékos feladatokat kell keresni, amiken keresztül ez lehetséges. Szerencsére számtalan ilyen feladatot lehet találni az interneten egy kisebb keresgélés után, de azért adunk néhány példát. Egy remek ismerkedős feladat a 3 igaz, egy hamis. A játék lényege, hogy mindenki mond magáról 4 állítást, amiből 1 hamis, minél extrémebb, és nem közismert, annál jobb. A többieknek pedig az a dolguk, hogy kitalálják melyik nem igaz. A babafotó is egy közkedvelt ismerkedős játék, melynek a lényege, hogy az előre bekért baba, kiskori fotókból közösen meg kell fejteni, hogy ki kicsoda. Remek történetek szoktak kerekedni ebből a játékból is.

 

Aktív programok csapatépítőre

Ha nincs is időtök több napra elmenni és valóban aktív programokat szervezni, az nem jelenti azt, hogy egész végig csak ülnötök kell, és unalmas feladatokon részt venni. Kisebb helyigényű vetélkedőket igenis lehet rendezni, darts bajnokságot, táncversenyt, vagy kareokit is akár, esetleg egy perc és nyersz jellegű ügyességi feladatokat! Hiszen a versenyszellem is képes összekovácsolni a csapatot!
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...