Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.11.29.


Rendezvényszervezés lépésről-lépésre

Rendezvényszervezési kisokos

Egy rendezvényt nem is olyan könnyű megszervezni, mint először gondolnánk. Hogy hogyan érdemes belefogni? Először is ajánlott még a legelején leülni, és alaposan átgondolni mindent, a legapróbb részletekig, hogy ne közben jöjjenek az apró buktatók. Mutatjuk mikre kell különösen odafigyelni!

2019.11.27.


Mindent a DJI Mavic Min drónról

Mi mindenre lehet jó egy 249 grammos drón?

A drónok piacán egyeduralkodó DJI nemrégiben elődrukkolt egy 249 gramm összsúlyú drónnal, a DJI Mavic Minivel, amit a méretét meghazudtoló teljesítménnyel és specifikációkkal látott el. Nézzük mi mindenre jó egy ekkor szerkezet!

2019.11.27.


Fogkorona fajtái

A fogkorona fajtái

A fogpótlásra sokféle eljárást alkalmaznak a fogászat területén, azonban a fogkorona az egyik leggyorsabb eljárása a sérült fog pótlásának. 

2019.11.15.


Divatos kabátok a idei szezonban

A 2019-2020-as őszi, téli szezon kabát trendjei

Eljöttek a hidegebb idők, és ezzel együtt a kabátok is szép lassan előkerülnek. Bár a kabát eredeti funkciója, hogy melegen tartson, a megjelenést is nagyon meghatározza, ezért nem mindegy, hogy milyen modellt választasz. Mik lesznek idén a legdivatosabb modellek? Cikkünkből kiderül!

2019.10.28.


Kislányok kedvenc játékai

Ezekért a játékokért vannak oda kislányok!

Egyre több játék található a boltok polcain. Szinte egyik napról a másikra újabb és újabb játékok jelennek meg. De vajon melyik játékokért vannak oda mostanában teljesen a kislányok? Eláruljuk, ezek e legjobb ajándékötletek kislányoknak.

2019.10.24.


GoPro Hero 7 Balck akciókamera

GoPro: akciókamerák csúcsra járatva

Ha akciókamera, akkor GoPro, a márka neve szinte egybenőtt kategóriájával, nemcsoda hiszen mindig a legjobbat adja. A legújabb technológia, a legjobb funkciók egy apró dobozva zárva: szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent tud a nemrég megjelent legújabb kiadás. Nézzük meg, milyen újításokat kapott!

2019.10.10.


Romantikus randi ötletek , ha nincsen ötleted

Romantikus randi ötletek

Mindig nehéz, hogy megfelelő helyet találj az első randihoz. Ujj tördelés, idegeskedés, hogy tetszeni fog-e neki. Ezekkel biztosan nem fogsz mellé lőni.

2019.09.25.


ilyen drónokat érdemes vásárolni2019-ben

Ilyen drónt érdemes venned 2019 végén!

A drónozás minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb hobbivá vált, főként a férfiak körében. Nem is csoda, hiszen azon felül, hogy rendkívül izgalmas tevékenységről van szó, a hobbiddal akár pénzt is kereshetsz: a drónfelvételek iránti kereslet ugyanis ugrás-szerűen megnőtt az elmúlt időszakban.

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...