Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.12.30.


Ezért nagyon népszerűek a céges csapatépítők

Miért ilyen népszerűek a céges csapatépítők?

Egyre népszerűbbek a különböző munkán kívüli céges rendezvények, csapatépítő tréningek, workshopok, vagy családi napok. De vajon miért éri meg a különböző cégeknek erre áldozniuk?

2019.12.30.


Így szervezz meg egy sikeres üzleti vacsorát!

Így szervezz meg egy sikeres üzleti vacsorát!

Egy fontos partnerrel készülsz üzleti találkozóra, egy finom vacsora társaságában, de fogalmad sincs, hogy hova vidd? A megfelelő étterem kiválasztása nem egyszerű, de nagyban meghatározz a találkozó sikerességét. Mutatjuk, hogyan érdemes választani!

2019.12.30.


Így szervezz meg egy tökéletes rendezvényt!

Így szervezz meg egy tökéletes rendezvényt!

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és azt szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben történjen? Most elmondjuk mikre figyelj oda, a rendezvény megszervezése közben, hogy minden tökéletesen alakuljon!

2019.12.30.


Top 3 játékötlet gyerekzsúrra

3 legjobb játékötlet gyerekzsúrra

Egy gyerekzsúrt megszervezni nem egyszerű, de nem lehetetlen. A sok izgő-mozgó gyereket nem egyszerű lekötni, együttes játékra bírni, hiszen mindenkinek más-más az érdeklődése. Most mutatunk 3 nagyszerű programötletet, amit minden gyerek élvezni szokott.

2019.12.22.


5 ok, amiért megéri trambulint vásárolni

5 ok, amiért megéri trambulint vásárolni

Trambulin vásárlásán gondolkozol, de még nem kötelezted el magad? Nem vagy biztos benne, hogy teljesen jó ötlet-e? Akkor most mutatunk 5 okot, amiért igen is megéri a trambulin vásárlás!

2019.12.13.


Legjobb Plus Size alkalmi ruhák

Ezek a legjobb Plus Size ruhák a különböző alkalmakra

A különböző alkalmakon, legyen az családi, vagy barát összejövetel, esetleg üzleti esemény csinosan kell megjelenni. Most segítünk, megmutatjuk, hogy melyek a legjobb Plus Size alkalmi ruhák a különböző eseményekre.

2019.12.04.


Babaváró ajándékok

Ezeket az ajándékokat vidd babaváró buliba!

Egy kisbaba érkezése mindig óriási dolog, mindenkit örömmel és izgatottsággal tölt el. Éppen ezért, mindenki azt szeretné, hogy ez az alkalom a lehető legkülönlegesebb legyen, és igazán emlékezetes mindenki, de főleg a szülők számára. Ezért egyre gyakoribb, hogy különböző összejöveteleket, babaváró...

2019.11.29.


Wellness Visegrádon

Ilyen egy wellness hétvége Visegrádon!

Visegrád egy nagyon ideális helyszín egy wellness kikapcsolódáshoz bárki számára. Egyrészt pont ideális távolságra van a fővárostól, könnyen megközelíthető, mégis sokkal jobb a közeg, a hangulat és a levegő. Másrészt nagyon gyönyörű, és sok érdekességet tartogat magában!

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...