Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.12.04.


Babaváró ajándékok

Ezeket az ajándékokat vidd babaváró buliba!

Egy kisbaba érkezése mindig óriási dolog, mindenkit örömmel és izgatottsággal tölt el. Éppen ezért, mindenki azt szeretné, hogy ez az alkalom a lehető legkülönlegesebb legyen, és igazán emlékezetes mindenki, de főleg a szülők számára. Ezért egyre gyakoribb, hogy különböző összejöveteleket, babaváró...

2019.11.29.


Wellness Visegrádon

Ilyen egy wellness hétvége Visegrádon!

Visegrád egy nagyon ideális helyszín egy wellness kikapcsolódáshoz bárki számára. Egyrészt pont ideális távolságra van a fővárostól, könnyen megközelíthető, mégis sokkal jobb a közeg, a hangulat és a levegő. Másrészt nagyon gyönyörű, és sok érdekességet tartogat magában!

2019.11.29.


Rendezvényszervezés lépésről-lépésre

Rendezvényszervezési kisokos

Egy rendezvényt nem is olyan könnyű megszervezni, mint először gondolnánk. Hogy hogyan érdemes belefogni? Először is ajánlott még a legelején leülni, és alaposan átgondolni mindent, a legapróbb részletekig, hogy ne közben jöjjenek az apró buktatók. Mutatjuk mikre kell különösen odafigyelni!

2019.11.27.


Mindent a DJI Mavic Min drónról

Mi mindenre lehet jó egy 249 grammos drón?

A drónok piacán egyeduralkodó DJI nemrégiben elődrukkolt egy 249 gramm összsúlyú drónnal, a DJI Mavic Minivel, amit a méretét meghazudtoló teljesítménnyel és specifikációkkal látott el. Nézzük mi mindenre jó egy ekkor szerkezet!

2019.11.27.


Fogkorona fajtái

A fogkorona fajtái

A fogpótlásra sokféle eljárást alkalmaznak a fogászat területén, azonban a fogkorona az egyik leggyorsabb eljárása a sérült fog pótlásának. 

2019.11.15.


Divatos kabátok a idei szezonban

A 2019-2020-as őszi, téli szezon kabát trendjei

Eljöttek a hidegebb idők, és ezzel együtt a kabátok is szép lassan előkerülnek. Bár a kabát eredeti funkciója, hogy melegen tartson, a megjelenést is nagyon meghatározza, ezért nem mindegy, hogy milyen modellt választasz. Mik lesznek idén a legdivatosabb modellek? Cikkünkből kiderül!

2019.10.28.


Kislányok kedvenc játékai

Ezekért a játékokért vannak oda kislányok!

Egyre több játék található a boltok polcain. Szinte egyik napról a másikra újabb és újabb játékok jelennek meg. De vajon melyik játékokért vannak oda mostanában teljesen a kislányok? Eláruljuk, ezek e legjobb ajándékötletek kislányoknak.

2019.10.24.


GoPro Hero 7 Balck akciókamera

GoPro: akciókamerák csúcsra járatva

Ha akciókamera, akkor GoPro, a márka neve szinte egybenőtt kategóriájával, nemcsoda hiszen mindig a legjobbat adja. A legújabb technológia, a legjobb funkciók egy apró dobozva zárva: szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent tud a nemrég megjelent legújabb kiadás. Nézzük meg, milyen újításokat kapott!

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...