Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.02.15.


Több, mint cukrászda

Ki ne kívánna meg olykor egy-egy finom süteményt egy hosszú nap után, akár jutalomként? A Széll Kálmán téren a PRE-GO-ban nem csak szendvicseket és tésztákat, de cukrászsüteményeket is találhatsz!

2017.02.15.


Céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten

Legyen szó akár elegáns ügyféltalálkozóról, laza csapatépítő tréningről vagy egy több száz fős szakmai konferenciáról, a céges rendezvények szervezése bizony alapos körültekintést igényel. A harkányi Dráva Hotel Thermal Resort sokéves tapasztalata alapján összegyűjtötte a legfontosabb szempontokat,...

2017.02.14.


Alkalmi ruhák molett hölgyeknek

Alkalmi molett divat

A molett hölgyeknek nem egyszerű divatosan öltözködni, ezért adunk néhány szuper tippek, melyek segítségével könnyebb lesz a dolgod, ha telt alkattal rendelkezel!  

2017.02.14.


Konyhai takarítási tippek

Szuper konyhai takarítási tippek

A konyhánk folyamatosan rendben tartása rendkívül fontos feladat, hiszen ez a helyiség a kórokozók, a baktériumok egyik kedvenc területe. Mutatunk néhány szuper konyhai takarítási tippet!  

2017.02.06.


Nézd meg, hogy mi mindenre lehet felhasználni az akácfát!

Az akácfa felhasználása

Az akácfa egy kemény, kopásálló faanyag, így kültéri felhasználásra kifejezetten alkalmas. Nézd meg, hogy mi mindenre használhatod fel az akácfát a kertben! 

2017.01.16.


Molett alkalmi felsők

Molett alkalmi felsők

A molett hölgyeknek nem egyszerű megtalálni a tökéletes felsőket, de nem lehetetlen! Adunk hozzá néhány tippet, amivel sokkal könnyebb lesz a dolgod!  

2017.01.16.


Ismerd meg jobban a beáztatás elvét a takarítás során!

A beáztatás elve a takarítás során

A takarítás nem egy egyszerű feladat, ezért mindig jól jön néhány hasznos tanács és praktika. Ismerd meg jobban a beáztatás elvét te is, amivel rengeteg időt spórolhatsz!  

2017.01.10.


Rendezvényhelyszín Budán

Rendezvényhelyszín Budán

Budán keresel rendezvényhelyszínt? A PRE-GO napközben gyorsétterem, éjjelre azonban zárás után egészen hajnalig átváltozhat a Te rendezvényed helyszínévé!

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Online marketing eszközök

Tovább


Mi a célod cégvezetőként, egy cég vagy vállalkozás marketingeseként? Több konverzió! Legyen az vásárlás, megrendelés, ajánlatkérés, szobafoglalás vagy asztalfoglalás, a cél, hogy növeld eladásaidat.