Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2020.01.02.


Top 3 ajándékötlet kislányoknak

Top 3 ajándékötlet kislányoknak

Vajon milyen ajándéknak örülne egy kislány? Kislányodnak, unokádnak, keresztlányodnak, vagy más kislánynak szeretnéd megtalálni a legtökéletesebb ajándékot, de fogalmad sincs, hogy mit vegyél? Segítünk, eláruljuk, melyik 3 játék a legnépszerűbb a kislányok körében!

2019.12.31.


Ezek a legjobb csapatépítő programok

Legjobb csapatépítő programok

A csapatépítő tréningek egyre népszerűbbek. Egyre több cég vezetője ismeri fel, hogy a munkán kívüli rendezvényeknek nagyon komoly hatásai vannak, amiből profitálhatnak. Ugyanis az ilyen rendezvények következtében a közös munka, probléma megoldás hatékonysága növekedhet. Mutatjuk a legjobb csapatépítő programokat!

2019.12.30.


Ezért nagyon népszerűek a céges csapatépítők

Miért ilyen népszerűek a céges csapatépítők?

Egyre népszerűbbek a különböző munkán kívüli céges rendezvények, csapatépítő tréningek, workshopok, vagy családi napok. De vajon miért éri meg a különböző cégeknek erre áldozniuk?

2019.12.30.


Így szervezz meg egy sikeres üzleti vacsorát!

Így szervezz meg egy sikeres üzleti vacsorát!

Egy fontos partnerrel készülsz üzleti találkozóra, egy finom vacsora társaságában, de fogalmad sincs, hogy hova vidd? A megfelelő étterem kiválasztása nem egyszerű, de nagyban meghatározz a találkozó sikerességét. Mutatjuk, hogyan érdemes választani!

2019.12.30.


Így szervezz meg egy tökéletes rendezvényt!

Így szervezz meg egy tökéletes rendezvényt!

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és azt szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben történjen? Most elmondjuk mikre figyelj oda, a rendezvény megszervezése közben, hogy minden tökéletesen alakuljon!

2019.12.30.


Top 3 játékötlet gyerekzsúrra

3 legjobb játékötlet gyerekzsúrra

Egy gyerekzsúrt megszervezni nem egyszerű, de nem lehetetlen. A sok izgő-mozgó gyereket nem egyszerű lekötni, együttes játékra bírni, hiszen mindenkinek más-más az érdeklődése. Most mutatunk 3 nagyszerű programötletet, amit minden gyerek élvezni szokott.

2019.12.22.


5 ok, amiért megéri trambulint vásárolni

5 ok, amiért megéri trambulint vásárolni

Trambulin vásárlásán gondolkozol, de még nem kötelezted el magad? Nem vagy biztos benne, hogy teljesen jó ötlet-e? Akkor most mutatunk 5 okot, amiért igen is megéri a trambulin vásárlás!

2019.12.13.


Legjobb Plus Size alkalmi ruhák

Ezek a legjobb Plus Size ruhák a különböző alkalmakra

A különböző alkalmakon, legyen az családi, vagy barát összejövetel, esetleg üzleti esemény csinosan kell megjelenni. Most segítünk, megmutatjuk, hogy melyek a legjobb Plus Size alkalmi ruhák a különböző eseményekre.

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...