Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.10.28.


Kislányok kedvenc játékai

Ezekért a játékokért vannak oda kislányok!

Egyre több játék található a boltok polcain. Szinte egyik napról a másikra újabb és újabb játékok jelennek meg. De vajon melyik játékokért vannak oda mostanában teljesen a kislányok? Eláruljuk, ezek e legjobb ajándékötletek kislányoknak.

2019.10.24.


GoPro Hero 7 Balck akciókamera

GoPro: akciókamerák csúcsra járatva

Ha akciókamera, akkor GoPro, a márka neve szinte egybenőtt kategóriájával, nemcsoda hiszen mindig a legjobbat adja. A legújabb technológia, a legjobb funkciók egy apró dobozva zárva: szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent tud a nemrég megjelent legújabb kiadás. Nézzük meg, milyen újításokat kapott!

2019.10.10.


Romantikus randi ötletek , ha nincsen ötleted

Romantikus randi ötletek

Mindig nehéz, hogy megfelelő helyet találj az első randihoz. Ujj tördelés, idegeskedés, hogy tetszeni fog-e neki. Ezekkel biztosan nem fogsz mellé lőni.

2019.09.25.


ilyen drónokat érdemes vásárolni2019-ben

Ilyen drónt érdemes venned 2019 végén!

A drónozás minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb hobbivá vált, főként a férfiak körében. Nem is csoda, hiszen azon felül, hogy rendkívül izgalmas tevékenységről van szó, a hobbiddal akár pénzt is kereshetsz: a drónfelvételek iránti kereslet ugyanis ugrás-szerűen megnőtt az elmúlt időszakban.

2019.09.12.


Ezeket a hibákat követjük el leggyakrabban egy üzleti vacsorán

A leggyakoribb hibák, amiket egy üzleti vacsorán elkövetünk

Sajnos a legtöbb ember nem tartja fontosnak az etikettet, pedig ha nem viselkedsz megfelelően az eseményeken, rossz benyomást keltesz az üzleti partnereid, esetleg főnökeid előtt.  

2019.06.17.


Ezeket a felsőket válaszd molettként

Ezeket a felsőket válaszd molettként

Egy jól megválasztott felsővel sokkal karcsúbbnak fogsz tűnni, így érdemes egy kis időt szánni arra, hogy megtudd, melyek a legjobb felsők számodra, ha telt alkattal rendelkezel! 

2019.05.29.


Így szervezz születésnapi bulit a gyereknek

5 tipp, hogy tökéletes szülinapi zsúrt rendezz gyermekednek!

Közeledik gyermeked születésnapja, és szeretnél egy felejthetetlen születésnapi zsúrt szervezni számára? Mutatjuk a legjobb tippeket, hogy valóban jól sikerüljön a buli!

2019.03.13.


Balaton parti hangulat Budapesten egy tóparti étteremben

Balaton parti hangulat Budapesten egy tóparti étteremben

A hosszú tél után, már mind nagyon várjuk a tavasz beköszöntét, ami új programokra ad lehetőséget a szabadban. Nincs is jobb annál, mint a tavaszi napsütésben kiülni egy teraszra, és ott elfogyasztani az ebédünket, vagy akár egy  hűsítő limonádét, esetleg egy finom bort. Ha Te is erre a hangulatra vágysz, van egy jó hírünk! 

Cikkek  | 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... következő

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

Hasznos szervezési tippek az esküvődhöz

Tovább


Életed egyik legfontosabb napjára talán nem is lehet igazán felkészülni személyesen, azonban azt biztosíthatod, hogy mind ti, pároddal, mind pedig a meghívottak jól érezzék magukat.