Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2020.03.13.


Tanácsok sikeres csapatmunkához

A sikeres munkahelyi csapatmunka titkai

A legtöbb cég életében elengedhetetlen a hatékony csapatmunka, egyetlen cég sem működhet e nélkül igazán sikeresen. E vajon mitől lesz hatékony az alkalmazottak közötti csapatmunka igazán? Hogy lehet rugalmasabbá tenni az alkalmazottak közös munkavégzését? A következőkben ehhez adunk néhány tanácsot!

2020.03.13.


2020 divattrendek

2020 legnagyobb divattrendjei

Már javában tart a 2020-as év, éppen ezért elhoztuk nektek a legnagyobb divatirányzatokat egyenesen a kifutókról. Nézzük mik a 2020-as divat legnagyobb slágerei!

2020.03.13.


Tavaszi divattippek 2020

Így öltözködj tavasszal, hogy divatos legyél!

Lassan végre tényleg beköszönt a tavasz, és vele a jó idő, ami egyet jelent azzal, hogy ideje téli nagykabátunkat, és kötött pulóvereinket tavaszi ruhákra cserélnünk. De mit érdemes felvenni idén tavasszal, hogy igazán divatosak legyünk? Mutatjuk, íme 3 tipp tavaszra!

2020.03.02.


Tippek amivel könnyebbé válik az élet a gyerekekkel

Azok az emberek, akiknek van már gyerekük, egy dologban biztosan egyetértenek; az élet a gyerekekkel sokkal bonyolultabb. A gyerekvállalással nemcsak a több mosás, a fürdetés, a rengeteg főzés és bevásárlás, iskolába és különórára fuvarozás és házimunka köszönt be az életükbe, hanem a konfliktusok is....

2020.03.02.


Így szervezz tökéletes legénybúcsút

A tökéletes legénybúcsú titka

Minden vőlegény tökéletes legénybúcsúról álmodik. Ha te is szervezed az egyik barátod legénybúcsúját, bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelned a szervezésnél!  

2020.02.28.


Legjobb 5 tavaszváró program

Top 5 tavaszváró programötlet

Mi már alig várjuk, hogy megérkezzen a tavasz. A téli, szürke, borongós napok után másra sem vágyunk, mint a tavaszi napfürdőre, a csiripelő madár dallamokra, valamint a sokszínben pompázó rügyező növényekre. Hoztunk is 5 tavaszváró programötletet, amikkel könnyebben telik el a várakozás időszaka!

2020.02.28.


Legjobb 3 tavaszi kiránduló hely 2020-ban

Top 3 tavaszi kiránduló hely

Nemsokára érkezik a tavaszi jó idő. Itt az ideje kiszabadulni a kanapé fogságából, és a friss levegőn csinálni valamit. Mi is lenne jobb program ilyenkor, mint kirándulni egyet? Mutatjuk is, hogy hova érdemes indulni!

2020.02.27.


Csapatépítő délután programtervezet

Ilyen egy tökéletes céges csapatépítő délután!

Szerencsre egyre több cégtulajdonos, valamint vezető kezdi belátni, hogy a csapatépítő tréningeknek mekkora jelentősége van. Hiszen ezek azok a programok, amik összekovácsolják a csapatot, aminek következtében a kommunikáció, a problémamegoldás, valamint összességében a közös munkavégzés is sokkal hatékonyabb...

Cikkek  | 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... következő

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...