Miért ilyen népszerűek a céges csapatépítők?

Hirdetés
Hirdetés

2019.12.30.

Cikkek

Miért ilyen népszerűek a céges csapatépítők?


Ezért nagyon népszerűek a céges csapatépítők

Egyre népszerűbbek a különböző munkán kívüli céges rendezvények, csapatépítő tréningek, workshopok, vagy családi napok. De vajon miért éri meg a különböző cégeknek erre áldozniuk?


Fontos a jó kommunikáció

A mai világban egyre fontosabbak a személyes kapcsolatok, ezért a cégek számára is fontos, hogy az alkalmazottak közelebbről megismerjék egymást. A cég sikeressége ugyanis nagyban függ attól, hogy egy-egy részlegen mennyire hatékonyan tudnak együtt működni, közösen problémákat kezelni, döntéseket hozni. Egy csapatépítő tréning segítségével pedig nemcsak a légkört lehet javítani, hanem a kommunikáció, közös munka hatékonyságát is lehet növelni. Emiatt pedig a cégek vezetőinek igenis megéri egy közös csapatépítő tréningbe befektetni. 

 

A csapatépítő akkor jó, ha mindenki élvezi

De egy csapatépítő csak úgy lehet igazán hatékony, ha az alkalmazottak nem érzik kötelező programnak. A megfelelő hangulatért pedig a megfelelő helyszín és programok gondoskodnak. Bár költséghatékony, de akkor sem érdemes az irodát helyszínnek választani, hiszen nehéz ott kötetlenül időt eltölteni, ahol egyébként dolgozni kell. De akkor mégis hol legyen? A legjobb választás egy mindenki által könnyen megközelíthető belvárosi hely. A Grey Goose Restaurant & Bar  például kitűnő választás, remek helyen van, modern belső terekkel rendelkezik, és a kiszolgálás is kiváló, ide kattintva, megnézheted az éttermet: céges rendezvényhelyszín Budapesten.

 

Milyen programok legyenek?

A legjobb csapatépítő programok mindig játékosak, kreatívak, és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Nagyon sok remek feladatot lehet találni az interneten, ahol nemcsak maga a feladat menete van leírva, de az is, hogy hogyan teszi hatékonyabbá a munkavégzést. Úgyhogy egy kis keresgéléssel könnyen össze lehet állítani egy komplett programot. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...