Top 3 ajándékötlet kislányoknak

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.02.

Cikkek

Top 3 ajándékötlet kislányoknak


Top 3 ajándékötlet kislányoknak

Vajon milyen ajándéknak örülne egy kislány? Kislányodnak, unokádnak, keresztlányodnak, vagy más kislánynak szeretnéd megtalálni a legtökéletesebb ajándékot, de fogalmad sincs, hogy mit vegyél? Segítünk, eláruljuk, melyik 3 játék a legnépszerűbb a kislányok körében!


1. Babák, és kiegészítők babázáshoz

Bármennyi új játék jelenhet meg, a kislányoknál akkor is a babák állnak majd az első helyen. Ezért egy babával nem lehet mellé fogni, de a játék babaházak is hasonlóképpen nagyon népszerűek. A játék babaházaknak akkor is örülni fognak, ha egyébként már rengeteg baba van otthon, így egy új baba teljesen felesleges lenne. De számos már kiegészítőt is vásárolhatsz babázáshoz, ruhákat vagy bababútorokat.

 

2. A könyvek sosem mennek ki a divatból

A könyvek a babákhoz hasonlóan sosem mennek ki a divatból. Egyetlen tv csatorna, animációs sorozat, internetes oktatóanyag sem helyettesíti a meseolvasás adta élményeket. Minél hamarabb tapasztalják meg a gyerekek az olvasás élményét, annál jobb. Már egészen kisgyerekkortól hatalmas hatása van az esti meseolvasásnak, arról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen szuper közös program. A legtöbb könyvesboltban korosztályra szabva lehet kapni különböző könyveke, így legyen akárhány éves a kislány, biztosan szuper könyveket tudsz neki venni, amiket imádni fog.

 

3. Állatkás játékok

Van a kislánynak kedvenc állata? Kutya, cica, póni, delfin, unikornis, vagy bármi egyéb? Akkor máris van egy szuper alapod a tökéletes ajándék megvásárlásához! Ha a kislány oda van egy állatért, akkor bármiért oda lesz, amin ez az állat szerepel. Plüss kutya, macis póló, cicás karkötő vagy nyaklánc, lovacskás bögre, unikornis figura, nyuszis párnahuzat, delfines tolltartó, pónis füzet, tényleg bármit kitalálhatsz. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

3 motivációs trükk fogyáshoz

Tovább


A fogyás egyáltalán nem könnyű feladat, betartani egy szigorú diétát, végig csinálni az edzéseket igazi kihívás, pont ezért nagyon sokan, ha bele is vágnak, gyorsan feladják. Mutatunk 3 szuper trükköt, amivel te is könnyen...