3 szuper tavaszi divattipp 2020-ra szakértőktől

Hirdetés
Hirdetés

2020.03.13.

Cikkek

Így öltözködj tavasszal, hogy divatos legyél!


Tavaszi divattippek 2020

Lassan végre tényleg beköszönt a tavasz, és vele a jó idő, ami egyet jelent azzal, hogy ideje téli nagykabátunkat, és kötött pulóvereinket tavaszi ruhákra cserélnünk. De mit érdemes felvenni idén tavasszal, hogy igazán divatosak legyünk? Mutatjuk, íme 3 tipp tavaszra!


Le a nadrágokkal!

Ha megérkezik a jó idő, az egyet jelent azzal, hogy búcsút inthetünk végre az unalmas farmernadrágoknak. Ilyenkor mindenki érz a késztetést, hogy egy csinos szoknyában, esetleg kisruhában induljon útnak, ami nagyon jó választás. Ha már a nadrágnál maradsz, valamilyen okból, mondjuk mert hidegnek érzed még a reggeli időt, vagy olyan helyre mész, egyszerűen csak nincs szoknyás hangulatod, akkor egy színes nadrágot ajánlunk, ami garantáltan feldobja a tavaszi megjelenésedet!

 

Szerezz be egy tavaszi kabátot!

Bizony az időjárás ilyenkor tavasszal elég bizonytalan, ha nem süt a nap akkor pillanatok alatt lehűl a levegő. Az ilyen esetekre pedig nincs is jobb megoldás, mint egy tavaszi kiskabát, ami kis helyen elfér, és melegebb időkben akár a derekadra kötve is hordhatod. Idén a farmerdzsekik, és bőrkabátok mellett a steppelt kabik is nagyon divatosak. Plusz tipp: egy sál is nagyon hasznos tud lenni, amit esetleg munka közben is magadra teríthetsz, ha valami miatt fáznál egy kicsit, de a szeles időjárásban is nagyon praktikus darab.

 

Elő az üde tavaszi színekkel!

Amikor az egész természet csodálatos színekben pompázik, akkor neked sem illik teljesen feketébe bújnod. Kapd elő a legszínesebb ruháidat a szekrény mélyről, hiszen a tavasz a színekről szól! a 2020 tavaszi divatszínek a következők, klasszikus kék, sárga, elegáns zöldek, pasztell korall, skarlát, rózsaszín, és a fahéj Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor ezek közül válogass, de akár kombinálhatod is őket!
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...