2020 divattrendjei: ezek a legnagyobb trendek a divatban 2020-ban

Hirdetés
Hirdetés

2020.03.13.

Cikkek

2020 legnagyobb divattrendjei


2020 divattrendek

Már javában tart a 2020-as év, éppen ezért elhoztuk nektek a legnagyobb divatirányzatokat egyenesen a kifutókról. Nézzük mik a 2020-as divat legnagyobb slágerei!


A csillogás

A 2020 divat trendek megtartja  a szilveszter ruhakollekcióit, ugyanis idén nagyon nagy szerepet kap a csillogás. Ha oda vagy a szilveszteri pompás szettekért, akkor ezt az irányzatot te is imádni fogod. Hiszen anélkül vehetsz fel csillogóbbnál, csillogóbb szetteket, hogy bárki kinézne miatta.

 

Valamint a csillogáshoz kapcsolódva a fényes anyagok is nagyon trendinek számítanak. Mi úgy gondoljuk, hogy ez leginkább a fiataloknak való stílus, egy bizonyos kor felett már komolytalannak hat ugyanis egy fényes anyagú öltözet. Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen fényes anyagok általában nagyon merevek, így minden plusz kilót megmutatnak.

 

Újra állatminták

A 2000-es évek elejei divat újra visszatér? Igen, de egy kicsit azért megvariálva. Az állatminták újra divatosak lesznek, de nem feltétlenül a 2000-es évek hivalkodó ocelot mintái, hanem inkább kicsit a természethez közelibb dzsungelminta lesz a nagy sláger. Nagy zöld levelek, színes virágok, és egy egy meglapuló egzotikus állat.

 

És a színek

Mint minden évnek, 2020-nak is megvannak a saját trendszínei. Az év színe 2020-ban a klasszikus kék lett, amit mindenkinek tudunk ajánlani, hiszen ez a kissé játékos szín, nagyon elegáns, ami mindenkit levesz a lábáról. Továbbá még a zöld visszafogottabb, klasszikus árnyalatai dominálnak, amik a fentebb említett klasszikus kékkel nagyon jól mutatnak, a sárga krémesebb, valamint élénkebb árnyalata is terítéken lesz, továbbá az élénk korall, és a skarlát árnyalata is.
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Wellness Egerben

Tovább


Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness...

babavárás

Tovább


Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok...